Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 10 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne asigură, astăzi, asupra rezultatelor pozitive ale eforturilor noastre, ne arată pasiune, căldura inimii, focul interior pe care îl manifestăm pentru a hrăni ciclicitatea, recolta pe care o întrezărim deja ca urmare a muncii noastre.
• Kenaz este runa înțelepciunii, a științei, focul cunoașterii și dezvălurea celor mai subtile aspecte pentru a ne manifesta la adevărata noastră valoare.
• Este urmată de runa Jera, a recoltei, a justiției, a productivității, a mișcării și creșterii inevitabile.


Runa Kenaz reprezintă înțelepciunea, vederea interioară, soluția la o problemă, creativitatea, inspirația, iluminarea. Este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei într-un tiraj este de bun augur întrucât, indiferent de obstacolele și problemele cărora trebuie să le facem față, runa indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Runa Kenaz semnifică și posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, iar alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. În poziție dreaptă, așa cum este astăzi, runa trimite la un nou început bun. În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, dar și ca „port-bonheur”, fiind un semn al victoriei.
Astăzi, runa Kenaz ne arată o schimbare providențială, stăruință în bine, voință, protecție din partea unui prieten influent, fie la slujbă, fie în încercările existențiale prin care trecem. Avem creativitate, lumină, energie, poftă de viață, suntem capabili de o bună înțelegere a lumii și a universului care ne înconjoară și reușim să ne transmitem ideile mai departe. În același timp, în viața noastră poate avea loc o schimbare totală, cum ar fi apariția unui copil. Simbolul runei este artistul.
Kenaz este o rună protectoare, deosebit de benefică, apariția ei într-un tiraj indicând protecția acordată de divinitate împotriva vreunei capcane. Totodată, este o rună a prieteniei, care desemnează deseori un nou prieten din afara anturajului nostru de toate zilele. Din punct de vedere ezoteric, este runa care asigură legătura dintre patronii spirituali și ființa umană. Prezența acestei rune într-un tiraj cu semnificații benefice arată faptul că succesul nostru este asigurat. Ca talisman, runa Kenaz ne ajută la inspirații creative în studiu, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

CITEȘTE ȘI: Alertă de călătorie pentru românii care se află sau ajung azi în Grecia

Astăzi, ea este urmată de runa Jera, care ne confirmă conotațiile pozitive ale eforturilor noastre. Runa Jera semnifică recompensă karmică, potrivit proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor” sau, altfel spus, răsplata nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În tradițiile popoarelor scandinave, runa Jera este un semnificator al vremii sau al unei frumuseți reci, ucigătoare. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Jera ne atrage atenția asupra neprevăzutului, asupra necesității de remodelare interioară, înnoire prin distrugerea vechiului. Rezultatele vor apărea în ceva timp, ni se promit recompensele mult așteptate, runa sugerează momente plăcute în cuplu sau succes profesional. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am aflat, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastră vor fi răsplătite. Important este să rămânem onești cu noi înșine și să evităm cu orice preț ilegalitatea.
Jera ne arată și o posibilă întrerupere sau o constrângere impusă de persoane sau de situații obiective insurmontabile. Este necesară acceptarea situațiilor, a ciclicității, a dezvoltării lucrurilor în ritmul lor, ceea ce ne oferă momentele, timpul necesar pe care să îl valorificăm spiritual, forțarea situațiilor nefiind recomandată. Astăzi, în ultima poziție a tirajului, runa Jera ne avertizează să ne domolim impetuozitatea, să ne reducem viteza de acțiune și să lăsăm dezvoltarea, evoluția lucrurilor să se manifeste natural. Jera ne ajută la fertilitate și creștere, fiind deosebit de benefică pentru dezvoltarea plantelor noastre.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne asigură, astăzi, că putem miza pe noroc și că vom fi avertizați la timp de propria intuiție sau de elemente exterioare dacă apare vreun pericol. În același timp, recomandarea este ca prudența și răbdarea să fie principalele noastre atitudini, pentru că pot apărea schimbări neașteptate pe care vom fi nevoiți să le acceptăm ca atare. Important este să ne controlăm frustrările și să nu intervenim în fluxul natural al situațiilor zilei. Recompensele eforturilor noastre sunt asigurate și vor veni chiar dacă vor avea întârziere.

CITEȘTE ȘI: Prahova ocupă primul loc în regiune, cu cele mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene

Back To Top