Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 12 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce, astăzi, vești bune: avem parte de mare succes, iar creativitatea și productivitatea noastră vor fi alimentate prin aprecierea celor din jur.
• Wunjo este runa gloriei, care ne aduce recunoaștere, măreție, plăcere, armonie, binele în general.
• Runa Ingwaz ne prevestește eficiență maximă, stabilitate, echilibru interior și exterior și conectarea la realitate.


Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Ea ne indică succes, recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Apariția ei într-un tiraj arată o rezolvare benefică a oricărei situații. Runa Wunjo trimite la o conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația acestei rune cu forța cosmică reprezentată de soare, o contrapondere la Perthro, care simbolizează înghețul veșnic și neființă. Wunjo ne spune că astăzi avem forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă atât pentru noi cât și pentru cei apropiați. Runa mai anunță ameliorări în toate domeniile de viață, onoruri, distincții sau medalii. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții voastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni și parteneri, ne putem ocupa de ambițiile personale, pe care le vedem acum cu mare claritate.
În cazul în care ne gândim la rezolvarea unei probleme care depinde în mare măsură de altcineva, runa Wunjo ne avertizează asupra pericolului, riscului ca o persoană egocentristă și autoritară să ne domine pentru a ne manipula, iar noi ne vom da seama de acest lucru.

CITEȘTE ȘI: “Ploiești, târg domnesc” – festival medieval, în perioada 15-17 iulie, pe Bd. Independenței. Programul evenimentului

Apariția runei Wunjo într-un tiraj asigură victoria. Ca talisman, fiind o rună pozitivă și stabilă, Wunjo ne ajută să avem succes în orice întreprindem, ne oferă motivații, impulsionare, sfârșitul unui ciclu și pregătirea pentru următorul.
Astăzi, ea este urmată de runa Ingwaz, care se referă la eficiența muncii, productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia. Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz confirmă semnificația runei Wunjo, anunțând sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia cu totul noi, inedite.
Runa Ingwaz ne spune că a venit clipa să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar dacă avem răbdare, vom vedea cum toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne proiectăm viitorul așa cum ni-l dorim. În același timp, runa Ingwaz ne anunță că nu este timpul să întreprindem noi acțiuni, ci să ne concentrăm pe cele deja începute. Astăzi depășim cu ușurință conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție. Runa semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..
Ca talisman, runa Ingwaz crește sănătatea generală, echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate. Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Runa Ingwaz ne avertizează că avem tendința de nerăbdare, de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor, ceea ce ar duce la un eșec garantat.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește să ne folosim de legea divină care afirmă că binele pe care-l facem altora se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros) și vom reuși să învingem toate obstacolele, să ne realizăm pe toate planurile. Împlinirea speranțelor este aproape. A venit momentul pentru a medita la persoana care suntem și care vrem să devenim. Dacă nu suntem siguri de identitatea și valoarea noastră, riscăm să ne pierdem în mulțime. Astăzi, suntem puși în gardă și împotriva unei tendințe de încăpățânare. Să renunțăm la impresia că situațiile și sentimentele sunt „bătute în cuie”, pentru că riscăm să ne lovim de neînțelegerea celorlalți, ceea ce se va răsfrânge, până la urmă, tot asupra noastră.

CITEȘTE ȘI: Restricții de apă în mai multe localități din Prahova. Anunțul Hidro Prahova

 

Back To Top