Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 14 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată, astăzi, șanse de mari satisfacții sufletești, câștiguri neașteptate și energie pozitivă, iar soluția pentru a păstra aceste aspecte active este rațiunea și capacitatea noastră de a depăși provocările cu diplomație și răbdare.
• Sowilo este runa Soarelui, care ne aduce succes în tot ce facem, ne ajută în creșterea personală și ne dă putere în actvitățile de astăzi.
• Runa Perthro dezvăluie aspecte misterioase, pe care nu le-am văzut până acum, și ne îndeamnă la profunzime care ne va aduce revelații și clarificări ale problemelor, care ni se dezvăluie, astăzi, dacă suntem modești și calculați.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare, care ne arată că învingem ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Victoria este obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre. Astăzi, runa Sowilo ne arată că suntem prea preocupați și acaparați de problemele personale, sau ne-am îndepărtat nepermis de mult de propriile obiective, urmărindu-le pe cele propuse de alții. Poate indica și faptul că suntem surmenați și avem nevoie de o mică pauză sau relaxare.
Runa ne mai spune că avem parte mare de noroc, dar este momentul să ne retragem și să ne odihnm după o perioadă grea, situațiile zilei ne cer să ne încărcăm baterile și să nu ne lăsăm înșelați de aparențe, nu tot ce este frumos este benefic pentru noi. Riscăm să fim mințiți sau înșelați.
Astăzi, ea este urmată de runa Perthro, care ne atrage atenția asupra misterelor, a renașterii, a sexualității și a noilor abilități psihice. Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire, o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.

CITEȘTE ȘI: RECENSĂMÂNT – Perioada pentru colectarea datelor de la populație a fost prelungită. Vezi lista centrelor fixe

Runa Perthro este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie. Vom avea parte de surprize plăcute. Norocul ne însoțește, prietenii ne sunt alături, ne distrăm și ne simțim bine. Simbolul acestei rune este muzicianul. Astăzi, Perthro ne spune că a sosit momentul propice pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat perspectivele în ultima vreme. Deși înlăturarea piedicilor va necesita un mare consum nervos și fizic, a venit vremea să ieșim din imobilismul în care ne-am complăcut și să rezolvăm toate dificultățile. Atenție la plăceri fizice, pentru că există riscul dependenței. Runa Perthro ne spune, astăzi, să ne limităm excesele, să ne folosim rațiunea și să nu ne depășim limitele pentru a epata. În ultima poziție, runa indică unele schimbări importante care vor avea loc în curând în căminul nostru.

Sfatul runelor:
Runba Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva exceselor și a dorinței de a reuși prea repede. Să nu confundăm entuziasmul cu impulsivitatea. Astăzi, este nevoie să învățăm să avem încredere în ceilalți și să ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Nu este momentul potrivit pentru decizii radicale, ci pentru acțiune înțeleaptă, diplomație și răbdare mai ales în relațiile cu ceilalți.

CITEȘTE ȘI: SINTEZĂ Proiectul de lege pentru învățământul preuniversitar. O nouă structură a examenelor naționale, evaluare aproape în fiecare an și orar flexibil, la alegerea elevului

Back To Top