Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 iulie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce, astăzi, semne ale unei zile foarte bune, energiile de creștere și creativitate sunt la cote înalte și vom fi în stare să transformăm eforturiile noastre în prosperitate materială.
• Ingwaz este runa pământului, care ne indică puterea de stabilitate, echilibrul, productivitatea și potențialul de creștere pentru dezvoltarea unei noi etape din viața noastră.
• Runa Fehu ne asigură asupra succesului și abundenței care urmează, ne vom spori bogăția, fie materială fie spirituală, și vom beneficia de noroc.


Având înțelesul de creație, geneză, evoluție, creștere din eforturi, dar și stabilitate, echilibru, Ingwaz este simbol al pietrei de hotar și ne arată sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia noi, inedite. Astăzi, Ingwaz ne anunță că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar vom vedea cum toate ideile ni se materializează. Runa Ingwaz ne motivează să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne reconsiderăm planurile de viitor și să ne concentrăm pe acțiunile deja începute. Nu este momentul pentru acționarea în direcția proiectelor noi, ci putem duce la finalizare probleme mai vechi, restante Runa Ingwaz ne arată că avem capacitatea de a depăși ușor conflictele și deținem realismul necesar pentru a privi cu prudență provocările zilei. Important, astăzi, este să nu ne izolăm în lumea interioară, simțindu-ne singuri și triști, ci să permitem lucrurilor să evolueze natural, să fim flexibili. Runa Ingwaz ne asigură asupra evoluției generale, crește sănătatea, ne aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

CITEȘTE ȘI: Guvernul a început negocierile cu mediul de afaceri, pentru a majora salariul minim

Astăzi, ea este urmată de runa Fehu, care ne asigură asupra prosperității, banilor, bunăstării, ne aduce armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Ca o confirmare a potențialului zilei indicat de runa anterioară, Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Runa Fehu este o rună a câștigului material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. În cazul în care runa apare în ultima poziție a unui tiraj, sunt întărite caracteristicile acestei semnificații. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, în cazul în care traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa Fehu arată că se apropie zile de prosperitate, care se pot concretiza fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.
Astăzi, runa Fehu ne avertizează asupra riscului de lăcomie. Dacă ne vom întinde mai mult decât ne ține plapuma, riscăm să ne îndepărtăm de lângă noi prietenii și familia. Este o zi în care ar fi bine să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Runa Fehu ne atrage atenția astăzi, asupra unor situații confuze, dubioase și riscului de suspiciuni.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra unei tendințe de încăpățânare. Este momentul să lăsăm situațiile să curgă natural, să nu ne ancorăm în anxietăți și să nu ne blocăm singuri calea de dezvoltare, dar nici să grăbim lucrurile, sărind peste etape. Astăzi perseverăm în eforturi cu realism și ne manifestăm calitățile morale, iar această atitudine va duce, cu siguranță, la prosperitatea pe care o urmărim.

CITEȘTE ȘI: Amnistierea „doctorilor”. Plagiatorii vor putea să renunțe, gratis, la doctoratul făcut pe banii statului

Back To Top