Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne aspectează ziua cu tendința de a ne susține mai puternic opiniile, dar exagerările și orgoliul vor fi taxate, așa că va fi nevoie obiectivitate, dar și de o doză consistentă de umanism și atenție la nevoile celor din jur.
• Este o zi în care ne simțim vulnerabili emoțional și ne confruntăm cu propriile nesiguranțe, atât față de puterile noastre, cât și față de familie sau prieteni, iar comunicarea grațioasă, deschisă și diplomatică ne aduce aprecierea și acceptarea celor din jur.
• Astrele ne indică necesitatea unor decizii pentru a ne pune în mișcare și a rezolva provocările zilei, oportunitățile apar dacă ne mobilizăm, iar acțiunile pe care le întreprindem astăzi vor avea efect îndelungat. Să aflăm cum este influențată fiecare zodie.
 

Berbec – Nevoia de atenție a celor dragi poate părea foarte solicitantă astăzi, dar va fi răsplătită cu mari aprecieri din partea familiei, sănătate vulnerabilă, de evitat eforturile fizice.
Taur - Astrele arată tendința de distracție și de aventură, de evitat lăcomia și exagerările, atenție mai mare la sănătate, mai ales în ceea ce privește problemele digestive.
Gemeni – Preocupări domestice intense, nevoia de prudență în comunicarea cu membrii familiei și deschidere mai mare la opiniile lor, de evitat cheltuielile.
Rac – Astrele atrag atenția la riscurile care apar în cazul deplasărilor, deschidere mai mare la nevoile afective ale celor dragi, de evitat contrazicerile.
Leu – Îngrijorări din cauze financiare, nevoia de dozare a eforturilor și dialoguri cu persoane care pot da sfaturi, de evitat preluarea de responsabilități suplimentare.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: ISA și TYR – Ieșim din inerție

Fecioară – Nevoia de odihnă este acută, atenție mare la sănătate, reechilibrare interioară, de evitat orice fel de cheltuieli impulsive și planuri de investiții pentru că există risc de pierderi.
Balanță – Astrele atrag atenția asupra nevoii de odihnă, de evitat investigațiile medicale pentru că există risc de erori, reevaluări ale imaginii în ochii celorlalți, introspecții.
Scorpion – Atenție mărită la comunicare, astrele arată risc de certuri, de evitat orice fel de tensiune în raport cu anturajul, nevoia de odihnă psihică mai ales.
Săgetător – Preocupări sociale intense, astrele susțin dialogurile cu prietenii, dar prezintă și risc de tensiuni, așa că atenție la comunicare, dezvăluiri de secrete în anturaj.
Capricorn – Sănătatea nu este la cotele cele mai bune, sunt recomandate activitățile și dialogurile relaxante, o zi bună pentru reevaluarea modului de gândire.
Vărsător - Nevoia de odihnă este mare, astrele aspectează armonios relațiile cu familia și prietenii, nevoia de prudență în cheltuieli, de evitat îngrijorările inutile.
Pești – Astrele dau tendința de înnoire a modului de gândire, preocupări financiare și reevaluări ale parteneriatelor profesionale, intuiție bună pentru a vedea oportunități noi.

CITEȘTE ȘI: TENARIS CINELATINO – Două seri cu proiecții de film pentru spectatori de toate vârstele

Back To Top