Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 1 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică o zi cu potențial de creativitate enorm, vibrația runelor este una puternic masculină și ne arată puterea de creștere care izvorăște din interior și care se dezvoltă în exterior, aducându-ne protecție, dar și risc de agresivitate.
• Ingwaz este runa pământului, care ne asigură în privința evoluției noastre, ne dezvoltăm și progresăm pe tot parcursul zilei.
• Runa Thurisaz ne arată ceea ce „semănăm” astăzi va avea forță, acțiunile noastre vor fi puternice și vor avea impact pe termen lung, dar ne vor solicita eforturile.

Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedite. Runa Ingwaz ne spune că a a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar cu răbdare, toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne clarificăm proiectele de viitor și să ne concentrăm pe finalizarea responsabilităților deja începute. Astăzi depășim conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție. Runa Ingwaz ne anunță și o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare, sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..
Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Ca talisman, Ingwaz crește sănătatea generală, ne aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

CITEȘTE ȘI: A XIV-a ediție a Festivalul internațional de film de comedie FILM 4 FUN începe joi, la Sinaia

Este urmată de runa Thurisaz care ne avertizează asupra unor greutăți, ne obligă la disciplină, înțelegere, introspecție, concentrare. Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era următoarea: protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. Vom fi în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele. În pofida semnificațiilor de bun augur, runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil, este nevoie să fim deschiși la sfaturile bune ale celor din jur sau există riscul să ne confruntăm cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Semnificațiile runei implică o schimbare ca urmare a unei decizii înțelepte. Astăzi nu trebuie să opunem rezistență și nu încercăm să grăbim lucrurile. Este bine să fim precauți în ceea ce privește relațiile, orgoliului și a autosuficiența ne pot duce la decizii eronate. În ultima poziție, runa Thurisaz ne spune că beneficiem de ajutorul divinității, se anunță bunăstare materială și, profitând de oportunități, ne putem îmbunătăți în mod neașteptat, nivelul de trai. Runa ne protejează împotriva oricărei forme de agresiune din jur.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă împotriva unei tendințe de încăpățânare. Situațiile din jurul nostru se schimbă ușor și sunt instabile, așa că nerăbdarea și tendința de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duc la eșec. Astăzi, este indicat să așteptăm momentul potrivit pentru a acționa. Stă în puterea noastră să avem o zi reușită dacă vom fi mai sensibili la opiniile și doleanțele celor din jur.

CITEȘTE ȘI: Producătorii agricoli din Râfov, invitați să-și vândă produsele în piețele din Brașov

Back To Top