Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 5 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi frumoasă, în care eforturile noastre de până acum vor fi răsplătite, vom putea culege roadele perseverenței și ale muncii noastre, iar sănătatea și vitalitatea sunt la cote maxime.
• Jera este runa ciclicității, a productivității, care ne arată că ne dezvoltăm inevitabil și cu rezultate din cele mai bune dacă avem răbdare.
• Runa Uruz ne arată, astăzi, că beneficiem de energie, avem putere fizică pentru a face față eforturilor și acțiunile noastre vor fi încununate de succes.

Runa Jera semnifică recompensa karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă în realitate potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”. Răsplata vine după eforturile pe care le-am făcut până acum, fiind o urmare firească a faptelor noastre bune. Runa semnifică ciclicitatea, înflorirea, dezvoltarea. În mitologia nordică, runa reprezenta o punte între lumi, periculoasă pentru cei neinițiați, respectiv un fel de „cutia Pandorei”. Runa era utilizată, de asemenea, în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.
Jera ne mai arată remodelarea interioară, înnoirea prin distrugerea vechiului. Astăzi, ceea ce pare amânare este doar impresia noastră că lucrurile nu se desfășoară atât de repede pe cât ne dorim noi. În realitate, situațiile evoluează în ritmul lor natural. Răbdarea și corectitudinea noastre vor fi răsplătite. Este nevoie să acceptăm că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor.
Astăzi, ea este urmată de runa Uruz, echivalent al bourului sălbatic aurochs. Inițial, Uruz era runa Domnului, a mâinii sfinte a preoților șamani și are două fețe: o față bună și alta negativă. Reprezintă conștiința existenței morții ceea ce deosebește pe om de animale. În sens ezoteric, Uruz semnifică energia, pasiunea, vitalitatea, instinctul, sexualitatea, fertilitate, dar și subconștientul, iraționalitatea, experiențele șamanice, mintea primordială asociată cu Odin zeitatea.

CITEȘTE ȘI: Localitățile din Prahova care vor primi bani pentru înlăturarea efectelor produse de alunecări de teren și inundații

Runa Uruz este runa voinței pure, curajului și inițiativei. În esența sa, runa este un semnificator al puterii conducătoare, al virilității. La popoarele nordice, Uruz este ideograma pentru energia de nestăvilit a bourului sălbatic, care reprezenta, în mistica nordicilor, forța cosmică generatoare a Universului. Aurochs era o specie de bou sălbatic similar taurului cu coarne lungi care se găsea odată în toată Europa, dar care a dispărut prin secolul al XVII-lea. Acești boi erau sacrificați în ritualuri, când un băiat ajungea la maturitate. Energia acestei rune este puternică, brută, specific masculină, este elementul focului primar. Băiatul care a ucis un asemena aurochus intră în maturitate, fiind inițiat în primul nivel al misterelor.

CITEȘTE ȘI: Lărgirea plajelor continuă, cu lucrări în zona Eforie

Runa Uruz ne arată că dispunem de o sănătate și o rezistență deosebite sau că urmează o însănătoșire rapidă. Runa Uruz ne confirmă răsplata anunțată de Jera și ne spune că toate câștigurile noastre vor spori prin folosirea înțeleaptă a resurselor proprii, ieșirea din sărăcie apare ca urmare a voinței noastre de mai bine. Uruz ne indică tendința noastre de libertate, fermitatea, evoluția și schimbările benefice în carieră, creșterea veniturilor prin utilizarea înțeleaptă a resurselor proprii și dozarea adecvată a eforturilor, însănătoșire rapidă, ridicarea condiției sociale.
Runa Uruz ne asigură asupra unei schimbări majore în bine, care are loc într-un interval de timp mai lung. Ea ne confirmă și existent unei forțe protectoare, încă nemanifestată, dar care va modela viitorul în avantajul nostru. În ultima poziție, Uruz ne spune că avem șansa de a putea reîncepe totul fără riscuri și chiar să obținem rezultate mai bune. Suntem sănătos, plini de vitalitate și vigoare, avem toate mijloacele de a ne lupta pentru crezul nostru. Intențiile noastre nobile se vor concretiza dacă ne canalizăm energia și ne organizăm.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să ne canalizăm atenția asupra prezentului, pot apărea schimbări neașteptate, cu frustrări pe care le vom rezolva cu răbdare. Este nevoie să ne domolim impetuozitatea, viteza nu este benefică astăzi, pentru că, dincolo de voința noastră, lucrurile vor evolua în ritm lent dar sigur. Runa Magica ne asigură că avem toate resursele pentru a depăși orice dificultate, mai ales voință și hărnicie în realizarea unor scopuri nobile.

CITEȘTE ȘI: Primăria Ploiești susține că RASP nu poate prelua serviciul de termoficare

Back To Top