Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi cu multă pasiune și dăruire, creativitatea este la cote maxime și spiritul artistic sau cel puțin înclinația estetică sunt, astăzi, coordonatele care ne mobilizează.
• Mannaz este runa comunității, a relațiilor, a gândirii sociale, care ne îndeamnă să ne îndreptăm eforturile către parteneriate, lucrul în echipă, acceptarea celorlalți și manifestarea umanismului din noi.
• Runa Isa ne arată că nu este momentul să acționăm brutal, să nu ne bazăm pe planuri de viitor, ci să stăm pur și simplu, pentru a permite situațiilor să se clarifice înainte de a lua decizii majore.

Runa Mannaz este simbolul omenirii în general și al omului în special. Ea exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea, totul depinzând însă de ceea ce dorim să obținem. Mannaz este runa ce reprezintă omul. Ființa umană poate trece cu ușurință de la momente de glorie la cele de violență și înjosire. Destinul nostru urmează urcușuri și coborâșuri, dar dacă rămânem sinceri și corecți, vom atinge înțelepciunea care ne salvează de momente neplăcute.
Astăzi, Mannaz anunță sprijin direct, sincer și dezinteresat, ce poate să apară sub diverse forme: sfat onest, cooperare, colaborare, susținere morală sau financiară, etc.
Singura avertizare a runei astăzi este aceea de a evita să îi criticăm excesiv pe cei din jurul nostru, pentru că oamenii apropiați sunt alături de noi și ne susțin cu tot ce pot ei mai bun. Să ne strădium să înțelegem că ființa umană este frumoasă atât prin defectele cât și calitățile ei și trebuie văzută ca un tot întreg. Ca talisman, runa Mannaz ne ajută în stabilirea relațiilor sociale.

CITEȘTE ȘI: MUZEUL BRANDURILOR. O expoziție inedită, dedicată celor mai vechi mărci ploieștene

Urmează runa Isa care simbolizează inactivitate, blocajul feminin, stagnarea, răbdarea, potențialul, reflecția, meditația, odihna, retragerea din vâltoarea unor evenimente care ne-au epuizat.
Asociată cu „înghețul”, runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor noastre, un avertisment de tipul „Stai!”. Suntem sfătuiți să ne amânăm planurile energice pentru vremuri mai bune, pentru că blocajele sau întârzierile sunt numai trecătoare. Să ne gândim la lucrurile pe care le-am făcut în detrimentul celor de lângă noi și să încercăm să reparăm greșelile în legătură cu ceilalți. Runa Isa ne îndreaptă către credință, introspecțiile noastre vor fi răsplătite cu mari conștientizări. Deși avem impresia că planurile noastre sunt restricționate și nu ajungem la scopurile propuse, situațiile dificile pot fi depășite doar dacă ne schimbăm mentalitatea și identificăm ce anume din noi înșine ne blochează. Este posibil să fim nevoiți să renunțăm la niște obiceiuri proaste sau să trecem prin niște schimbări de optică privind țelurile noastre pe termen lung. Runa Isa ne mai arată că astăzi suntem ușor influențabili, așa că ar trebui să gândim de două ori înainte de a asculta orbește sfaturile celor din jur, deși sunt bine intenționate.
Alături de Mannaz, runa Isa ne arată un mare potențial creativ, însoțit de pasiune și înclinația către artă, către estetic, dar mai poate prezice și o căsătorie, nașterea unui copil în familie, fie o concretizare profitabilă a creativității intelectuale. În ultima poziție, Isa ne spune că problemele noastre sunt pe cale să se rezolve, dar nu este momentul să forțăm lucrurile ori să luptăm cu îndârjire pentru ambițiile noastre pentru că astăzi obstacolele țin de clarificările care au nevoie de timp să se producă.

Sfatul runei:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra slăbiciunilor și defectelor noastre. Este nevoie să le identificăm, să le analizăm în mod obiectiv și să le înțelegem, pentru ca apoi să le combatem printr-un act de voință ca să putem înainta pe drumul ales. Este o zi în care va fi necesar să ne exprimăm calitățile precum toleranța, altruismul, generozitatea. În ciuda dificultăților și a întârzierilor, Runa Magica ne îndeamnă să ne aplecăm asupra creativității și a artei, să îi privim cu răbdare pe cei din jur, astfel vom ajunge la succesul concret așteptat. De asemenea, suntem sfătuiți să evităm risipa și cheltuielile inutile.

CITEȘTE ȘI: Procurorii PCA Ploiești au reținut mai multe rude ale fetei de 13 ani ucise pe trecerea de pietoni, la Târgoviște. Au ajuns după gratii inclusiv mama și bunica victimei

Back To Top