Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

 

• La data de 12 august, la ora 04.36, are loc apogeul de Lună Plină în Vărsător, o configurație astrală bogată, care ne deschide drumurile originalității, dar ne și pune în față cu gândirea celor din jur, comunitatea, apartenența la societate.
• Ne asumăm responsabilitatea schimbărilor pe care le dorim, ne împăcăm cu situațiile care nu țin de controlul nostru și ne scuturăm de modele mentale, emoționale, comportamentale, preluate și învechite.
• Simțim acut nevoie de libertate și de a scăpa de îngrădirile tradiționalului care ne-a ținut pe loc.


În general, Luna Plină reprezintă imaginea de sine, personalitatea și aspectele noastre feminine, emoțiile relația cu femeile din familie. De obicei, Luna Plină reprezintă încheierea unui ciclu de dezvoltare și începerea unei perioade de evaluare a eforturilor noastre din ultimele săptămâni sau chiar luni. Tragem concluzii, luăm decizii și ne eliberăm de elementele toxice care ne blochează.
Luna Plină în Vărsător are, de această dată, două aspecte. În primul rând, cele ale Vărsătorului, un inovator prin excelență: nevoia noastră de a autenticitate, originalitatea, evidențierea a cine suntem cu adevărat, eliberarea de tradițional și de ideile preluate din mediul în care ne-am aflat sau am crescut, de modele învechite care ne restricționează. Pe de altă parte, ni se vor evidenția nevoia de apartenență la grup, de a ne simți acceptați, înțeleși, ideile noi sociale, spiritul revoluționar și inspirația alături de cei care ne înconjoară.

CITEȘTE ȘI: ASTRO-ACTUALITATEA. 11 august: Inspirație și revelații

Luna Plină în Vărsător este un moment excelent pentru a încerca să facem anumite schimbări în viața noastră, care să ne reflecte într-o mai mare măsură individualitatea. Este momentul să venim cu o versiune îmbunătățită a noastră, să facem curățenie în anturaj sau să plecăm din locul și cercul care nu ne mai aduce împliniri.
Luna Plină în Vărsător ne anunță schimbări cu atât mai grele cu cât le rezistăm mai mult. Vom avea nevoie să ne detașăm de problemele noastre personale și să ne concentrăm pe nevoile grupului, să recunoaștem calitățile celorlalți și să le folosim, dar și să ne punem calitățile noastre în slujba binelui tuturor, astfel vom primi recunoașterea de care avem nevoie.
Energiile Lunii Pline vor fi de natură să ne testeze independența, maturitatea, efortul inclusiv acela de a ne elibera de toxicitatea interioară sau exterioară, oricâtă zdruncinare emoțională ar declanșa asta. Vom avea nevoie de direcționarea pozitivă și constructive a forțelor noastre, abordarea conștientă și curajoasă a proiectelor dificile și mai ales un comportament calm, răbdare, perseverență, consecvență și autodisciplină.
Energia Lunii Pline în Vărsător nu este lină, ci aduce transformări destul de surprinzătoare, rapide, la care este nevoie să ne adaptăm, evenimente strâns legate de efortul pe care l-am depus în toată această perioadă de timp: cât de mult am muncit pentru a implementa în viețile noastre anumite transformări și ce pași sunt necesari în continuare pentru a susține transformările respective. Vibrațiile Lunii Pline vor influența stările noastre și alegerile, iar reacțiile noastre vor avea impact pe termen lung.
Acum putem culege „roadele” unor acțiuni anterioare sau, dacă nu am depus suficient efort ori dacă nu ne-am planificat bine acțiunile, acum putem vedea foarte clar ce nu funcționează și ce trebuie corectat.
Luna Plină în Vărsător ne aduce lecția asumării alegerilor și faptelor noastre pentru schimbările în bine pe care le dorim. Evenimentele ne activează și ne amplifică „instinctul de supraviețuire”.
Din punct de vedere financiar, Luna Plină în Vărsător ne aduce ori în situația de a avea mai multă prosperitate în viața noastră, ori în aceea de a căuta noi mijloace existențiale.
Impactul tuturor schimbărilor este și unul emoțional tocmai pentru că nu dorim să fim într-un carusel, ci pe teren stabil. Este conștientizarea nevoii de a face tot ce ține de noi pentru binele nostru sufletesc, emoțional, fizic sau material.
La nivelul sectorului amoros, Luna Plină în Vărsător aduce conștientizări: eliminăm dependențele de parteneri sau colaborăm mai mult pentru întărirea relațiilor.
Este momentul să profităm de energiile proaspete din această perioadă, să nu ne împotrivim schimbărilor și să vedem imaginea de ansamblu, să nu ne pierdem în griji și probleme și să apreciem tot ce ne aduce liniște, bucurie și fericire.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: JERA și DAGAZ - Dezvoltare și conștientizări

Back To Top