Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 12 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de surprize, daruri, parteneriate care ne aduc bucurie sufletească, iar perseverența pe drumul corect ne duce la mari satisfacții.
• Gebo este runa generozității, a norocului și a uniunii, a iertării și a darurilor sufletești.
• Runa Raido ne indică posibilitatea de drumuri, călătorii, calea cea corectă a intențiilor noastre, dar și oportunitatea pentru negocieri fructuoase.

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească, iar apariția ei este benefică în orice tiraj. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. În accepțiunea sa tradițională, runa reprezintă un dar având conotații emoționale, un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa Gebo era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Semnificațiile ei trimit la relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Singurul avertisment al runei Gebo este acela de a ne supraveghea cheltuielile pentru că avem tendința de a deveni risipitori.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta în noiembrie, la Sinaia

De cele mai multe ori, runa Gebo ne spune că problemele apărute au conotații sau cauze afective. Runa poate indica și faptul că, în viitorul apropiat, anumite persoane din anturaj își vor dovedi generozitatea față de noi. Runa indică o participare afectivă la concretizarea unui proiect. Gebo este runa de legătură între oameni, atrage prosperitatea, norocul și întărește relațiile.

Urmează runa Raido, care poartă semnificația de călătorie, pelerinaj, schimbare destin, progres, lecție de viață, cercetare, căutare, având, pentru popoarele nordice, drept corespondent material, un atelaj, în special carul ce îl transporta pe zeul Thor. În tradițiile ezoterice, runa Raido corespundea unei schimbări cosmice, ajutând la stabilirea unei conexiuni spiritual sau alinierea cu vibrația fundamentală a Cosmosului.
În accepția sa concretă, runa indică o călătorie de plăcere, lipsită de probleme sau piedici. Abstract, apariția runei într-un tiraj poate semnifica o călătorie inițiatică, imaginară sau chiar o călătorie spirituală. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor sau tratativelor sau chiar demararea unei afaceri de comerț. O altă conotație modernă este aceea conform căreia putem primi, în viitorul apropiat, o informație sau un mesaj de la mare distanță care aduce noutăți.
Astăzi, runa Raido ne arată drumul inițiatic sau „questa spirituala”, începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine. Ea ne mai anunță o călătorie plăcută, o conjunctură favorabilă pentru distracții, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșire dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme. Raido ne spune că suntem inspirați, avem puterea de a concepe strategii noi de rezolvare a problemelor, putem ajunge la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. Raidho arată că noutățile neașteptate intervenite determină sau ajută o evoluție favorabilă a evenimentelor.
În ultima poziție, runa ne spune să păstrăm calea pe care am abordat-o pentru că este bună. Chiar dacă avem de străbătut niște încercări, acestea sunt predestinate pentru a evolua. Raidho în poziția concluziei arată că ne apropiem de țelul spiritual propus. Ca talisman, runa reface legături, ne oferă protecție în călătorii, ușurează schimbările, arată drumul potrivit și ajută la alegeri, la decizii corecte, la calea cea dreaptă.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să ne ascultăm intuiția. Este momentul să ne gândim mai întâi la cei dragi și apoi la interesele personale, iar ajutorul oferit astăzi celorlalți ne va fi benefic. Runa Magica ne amintește că lecția zilei este aceea de a învăța să dăruim, dar și să primim. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare, iar acest lucru este confirmat de ambele rune ale zilei. Deplasările sunt benefice și este o zi în care suntem sfătuiți să fim receptivi la schimbări, să facem haz de necaz și să nu abandonăm calea spirituală pe care ne aflăm.

CITEȘTE ȘI: Influencerii au vrut să fenteze ANAF cu peste un milion de euro. Fisc-ul urmărește banii care vin de la Facebook

Back To Top