Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

muzica de promenada
Categorie: Timp liber

 

• Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești continua stagiunea estivală prin proiectul „Muzică de promenadă”.
• În acest weekend, cele mai frumoase lucrări simfonice și de jazz vor păutea fi auzite de pe terasa Primăriei Municipiului.

„Muzica de promenadă” delectează din nou ploieștenii la sfârșit de săptămână. Filarmonica „Paul Constantinescu” a continuat acest proiect cultural inclus în cadrul stagiunii estivale, parte a stagiunii aniversare 70, iar muzica de calitate umple centrul Ploieștiului.
În acest weekend, între orele 18.30 și 20.30, de pe terasa clădirii Primariei Ploiești, vor răsuna cele mai frumoase lucrări simfonice și de jazz, interpretate de-a lungul timpului de ansamblurile Filarmonicii.
Începând din acest an, Filarmonica folosește un sistem audio performant, care redă muzica la o calitate înaltă, printr-un modul remote (la distanță) marca JBL hifi.
Piesele sunt înregistrate de către Orchestra Simfonică a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești și Ploiești JAZZ Trio în studio-ul Filarmonicii ploieștene.

CITEȘTE ȘI: Cine îi vrea viața scriitorului Salman Rushdie, autorul „Versetelor satanice”

Back To Top