Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

florin salam
Categorie: Timp liber
  • Un site de știri a anunțat, sâmbătă seară, că manelistul Florin Salam a murit, la vârsta de 42 de ani.
  • Știrea a devenit virală și a fost preluată imediat și de alte site-uri.
  • Fiica manelistului a reacționat imediat, pe rețelele de socializare, și a dezmințit informația, iar la scurt timp un mesaj în acest sens a fost postat și de tatăl ei, pe pagina sa de Faacebook.

Știrea falsă privind moartea lui Florin Salam s-a răspândit imediat, mai ales că venea la numai două zile după ce în spațiul public au apărut informații că manelistul a fost internat în stare gravă, după ce a fost infectat cu Covid.

"Cel care a scris acel material de la ProTv eşti un nimic. Cum poţi să scrii şi să duci lumea în eroare şi să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îţi dai demisia", a transmis Betty Salam pe reţelele sociale. 

La scurt timpă aceea, și pe contul de Facebook al manelistului a apărut un mesaj din partea acestuia: "Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curand la concerte. Va doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV".

Postarea lui Florin Salam a strâns peste 1.200 de comentarii și peste 1.500 de distribuiri în doar 15 minute.

Back To Top