Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 14 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne confirmă o zi plină de surprize frumoase, apar noi aspecte care ne ajută în dezvoltarea noastră, avem idei inedite și comunicăm eficient cu toți cei din jurul nostru.
• Berkana este runa fertilității, ajută la concepție și ne indică progresul, dezvoltarea, creșterea și claritatea noastră.
• Runa Raido se referă la deplasări, drumuri, călătorii spre binele nostru, dar confirmă și evoluția unei situații, favorizează negocierile și ajută la decizii.

Simbol al conceperii și prosperității, Berkana exprimă posibilitatea atingerii unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa Berkana ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou (copil, proiect, afacere, idei, creație, o nouă prietenie, o nouă dragoste, o căsătorie etc.) sau o finalizare fericită privind o anumită problemă. Runa Berkana prevestește nașterea unei relații pline de flăcări și pasiune. Ea simbolizează femeia, deci fertilitate și frumusețe în toate ipostazele ei: fecioara, fiica, mama, sora, bunica. De asemenea, este o rună aducătoare de prosperitate.

CITEȘTE ȘI: Victorie în Derbi! Grozav marchează din nou

Este urmată de runa Raido care ne arată, astăzi, șanse de călătorie, schimbare de destin, progres, cercetare, căutare. Raidho avea drept corespondent material un atelaj, mai exact carul ce îl transporta pe zeul Thor. În accepția sa concretă, runa indică o călătorie de plăcere, lipsită de probleme sau piedici. În sens abstract, apariția runei într-un tiraj poate semnifica o călătorie inițiatică, imaginară sau chiar spirituală, Raido ne indică începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine, conexiunea spirituală, vibrația fundamentală a Cosmosului. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor sau tratativelor, sau chiar demararea unei afaceri de comerț. O altă conotație modernă este aceea de informație sau un mesaj de la mare distanță care aduce noutăți.
Astăzi, Runa Raido ne confirmă o călătorie plăcută, o conjunctură favorabilă pentru distracții, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme. Vom avea parte de o transformare spirituală sau fizică, vom dobândi susținere divină în tot ceea ce ne propunem.
Este momentul optim să începem orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem inspirați și putem concepe strategia optimă. În pofida tuturor problemelor, putem ajunge la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. Raidho ne confirmă, astăzi, că noutățile neașteptate intervenite determină sau ajută o evoluție favorabilă a evenimentelor. În ultima poziție, runa Raido ne spune să ne păstrăm calea pe care am abordat-o, pentru că este bună. Chiar dacă avem de străbătut niște încercări, acestea ne vor oferi înțelepciune, descoperim adevărul pe care îl căutăm și ne apropiem de țelul spiritual propus.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva anxietății. Este o zi în care nu trebuie să grăbim evenimentele, în care întotdeauna apare o soluție sau o cale de rezolvare a provocărilor. Astăzi, răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes. Runa Magica ne confirmă șansele de deplasare pentru a ajunge la scopurile noastre, este momentul să fim receptivi la schimbări și transformări și să perseverăm pe calea spirituală abordată pentru că avem susținerea clarității în deciziile și alegerile noastre.

CITEȘTE ȘI: Parcul Mănăstirii Sinaia va fi inaugurat luni, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

Back To Top