Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 16 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi în care comunicarea este cheia reușitelor, avem inspirație, dăm dovadă de putere interioară, luăm decizii înțelepte, iar recompensele vor veni sub formă materială.
• Ansuz este runa înțelepciunii, a figurii autoritare care ne indică echilibrul dintre minte și corp, clarviziunea, puterea de vindecare.
• Runa Fehu ne arată prosperitate, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare.

Runa Ansuz reprezintă înțelepciunea, comunicarea, inspirația divină, echilibrul dintre minte și corp, dar și puterea de a vindeca. Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie. Ansuz ne arată că putem acționa fără teamă, dăm dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Un sfat bun și onest poate veni de la o rudă mai în vârstă sau de la o persoană străină, de asemenea, vârstnică și înțeleaptă. În accepțiunea ei modernă, runa indică începutul într-o nouă meserie, un posibil interviu pentru angajare, examen sau test scris. Vom fi protejați și ajutați în nouă profesie de un coleg mai în vârstă, care ne va deveni chiar un fel de mentor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS - Tornadă în Grecia, în zona Halkidiki

Runa Ansuz este simbolul harului spiritual dăruit de divinitate. Ea ne vorbește despre fermitate în luarea deciziilor, sprijin altruist, capacități paranormale, decizii tranșante, datorie, responsabilitate. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul ei este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine, față de care există, astăzi, un contact puternic.
Astăzi, Ansuz ne avertizează că modul în care comunicăm este decisiv pentru succesul nostru, va fi nevoie să ne controlăm impulsurile și să ne folosim inteligent experiența de viață. Există riscul să fim prea implicați în problemele pe care le avem de rezolvat, așa că va fi nevoie să ne detașăm pentru a vedea corect situația de ansamblu. E important ca, în pofida perspectivelor grozave care ni se deschid, să rămânem modești. Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate. Alăturată unor rune pozitive, așa cum este Fehu, Ansuz indică momentul optim pentru aplicarea în practică a unor proiecte noi, dar ne avertizează să fim atenți la exacerbarea orgoliului și nepăsarea față de ceilalți.
Runa Fehu ne arată prosperitatea, dar și blândețea. Ea ne anunță bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Ni se reamintește că noi trebuie să ne protejăm fizic și psihic împotriva problemelor zilnice. Runa Fehu ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut.
Fehu se referă la câștigul material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. În cazul în care runa apare în ultima poziție a unui tiraj, sunt întărite caracteristicile acestei semnificații.
Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Este importantă mai cu seamă vestea bună pe care o dă apariția runei într-un tiraj, dacă traversăm o perioadă de austeritate financiară. Runa arată că se apropie zile de prosperitate, care pot consta fie în șansa unei cariere mai bine plătite, fie într-o investiție financiară care produce rezultatele scontate, fie din răsplată pentru munca prestată anterior.
Runa Fehu ne spune, astăzi, să nu uităm să îi ajutăm pe ceilalți dacă au nevoie de noi. Aspectul pozitiv al acestei rune, bunăstarea, poate lua o extremă periculoasă, și anume lăcomia. Dacă ne vom întinde mai mult decât ne ține plapuma, riscăm să ne îndepărtăm de lângă noi prietenii și familia. Este momentul să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Pot apărea întârzieri, situații confuze și neclare pe care va fi nevoie să le privim cu înțelepciune.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, asupra necesității de a ne manifesta mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Evenimentele se pot desfășura în favoarea noastră, dar condiția este să găsim o persoană înțeleaptă și de bună credință care să ne susțină. Runa Magica ne spune că avem nevoie de prudență în acțiunile noastre și să perseverăm în eforturile noastre spre binele tuturor. Recompensele materiale vor veni cu siguranță, chiar dacă există obstacole sau întârzieri.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Educației: Anul școlar va avea cinci vacanțe

Back To Top