Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne favorizează, astăzi, deschiderea către lucruri neobișnuite, către spiritualitate și dezvoltare personală, ne preocupă ocultul, necunoscutul, dar și tehnologia, suntem atrași de oameni excentrici, căutăm inspirație și intuiția este mult mai puternică, la fel abilitățile psihice.
• Pe tot parcursul zilei, dăm dovadă de gândire creativă, inovativă, putrem avea revelații și conștientizări care ne duc la noi începuturi și ne îndeamnă să acționăm fără frică.
• Energiile astrelor ne îndreaptă către învățare, activitățile mentale și comunicarea sunt bine aspectate, dar atenție la tendința de vehemență în exprimare și provocarea orgoliilor. Să aflăm cum este influențată fiecare zodie.

Berbec – Exprimarea personalității și originalitatea sunt susținute, risc de tensiuni în comunicare, nevoia de optimism, deschidere mai mare către sfaturile celor apropiați.
Taur – Astrele dau tendința de izolare, rutina pare agresivă și obositoare, nevoia de concentrare pe sarcini mici, dar și de susținere sau cel puțin încurajare din partea celor dragi.
Gemeni – Astrele aduc sprijin din partea familiei și a colaboratorilor, curiozitate crescută, înclinație spre studiu, comunicare bună și atitudine plăcută de cei din jur, atenție sporită la nevoile afective ale celor dragi.
Rac – Priorități în sfera carierei și a controlului, astrele aduc preocupări la nivelul imaginii sociale, abilitățile personale aduc abundență, încredere mai mare în forțele proprii.
Leu – Preocupări intense etice și spirituale, tendința de filozofare, nevoia de apreciere din partea celor din jur, de evitat orice influențare a opiniilor celorlalți pentru că există risc de tensiuni.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: ANSUZ și FEHU – Decizii înțelepte

Fecioară – Astrele accentuează, astăzi, tendința de retragere din agitația socială, nevoia de încredere mai mare în sine, de evitat comparația cu alte persoane, concentrare mai mare pe propria personalitate și propriile nevoi sufletești.
Balanță – Sunt aspectate pozitiv colaborările, parteneriatele, astrele scot în evidență rigiditatea opiniilor pentru a putea fi schimbate, nevoia de echilibru și armonie cu ceilalți.
Scorpion – Astrele favorizează aprecierea celor din jur în zona profesională, sănătate bună, motivarea colaboratorilor, atenție sporită la eforturile prea mari pentru propria protecție.
Săgetător – Astrele favorizează astăzi romantismul și zona iubirii, energie debordantă, de evitat impulsivitatea în cuplu, nevoia de flexibilitate a opiniilor.
Capricorn – Nevoia de intimitate și de armonie în familie, intuiție bună, creativitate, reacții impulsive la contrângeri, atenție mărită la comunicare și diplomație.
Vărsător – Astrele stimulează mentalul și ideile inovative, soluții creative, nevoia de aprobare din partea celorlalți, atenție sporită la detalii și prudență mare în cazul călătoriilor.
Pești – Astrele aduc oportunități financiare, motivație pentru muncă suplimentară, risc de cheltuieli suplimentare neprevăzute, atenție la orice ilegalitate care este taxată sever astăzi, nevoia de optimism.

CITEȘTE ȘI: Discurs bizar al lui Marcel Ciolacu, la recepția unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții” – VIDEO LINK

Back To Top