Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi agitată, plină de probleme de rezolvat, informații din toate părțile, riscuri și distrageri, în schimb beneficiem de o bună comunicare.
• Ansuz este runa conducătorului, care ne aduce echilibrul dintre minte și corp, justiție, avem claritate, dar și tendința de a spune tot felul de lucruri, chiar și din simpla dorință de a ne conecta cu ceilalți.
• Runa Elhaz confirmă înclinația de a comunica, dar și colaborarea în echipă, prieteniile și parteneriatele, deplasările și mișcarea către scopul pe care îl urmărim.

Runa Ansuz reprezintă înțelepciunea lui Odin, o figură autoritară, conducătorul, echilibrul dintre minte și corp, clarviziunea. Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie. Apariția runei într-un tiraj indică faptul că putem acționa fără teamă, vom da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Sfaturile bune vin din partea unor persoane experimentate sau mai în vârstă. În accepțiunea ei modernă, ucenicia într-o nouă meserie poate avea sensul de interviu pentru angajare, examen sau test scris.
Runa Ansuz simbolizează comunicarea sub toate formele, inspirația, puterile interioare și vindecarea sufletească. Ansuz ne aduce sprijin altruist, capacități paranormale, decizii tranșante, unitatea cuplului, datoria, responsabilitatea și organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria. Simbolul acestei rune este un profesor. Poate arăta și începutul unei noi vieți, însoțit de puterea forțelor divine.
Astăzi, Ansuz ne avertizează asupra riscului de a fi lăsați să ne descurcăm singuri în diverse situații, este nevoie să fim atenți la cum comunicăm ceea ce dorim și să ne controlăm impulsurile, dar este și ocazia să ne folosim inteligent experiența acumulată până acum pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică. Runa ne arată că suntem prea pătimași pentru a putea judeca obiectiv și este necesar ca, în pofida perspectivelor grozave care ni se deschid, să rămânem modești.

CITEȘTE ȘI: O adolescentă din Bălțești este căutată de familie și Poliție. Ați văzut-o?

Folosită că talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate, ne ajută în decizii de succes și în alegerea celui mai bun moment pentru a începe proiecte noi, fiind și un catalizator pentru preziceri și magie.

Este urmată de Elhaz, runa deplasărilor, a mișcării și călătoriilor, care ne indică energie, putere, voință, îndrăzneală și ne confirmă tendința accentuată pentru comunicare a runei anterioare. Simbol al progresului, tranziției și schimbării anticipate, Elhaz evocă evoluția, deplasările, mutările spre bine și cere o deschidere veritabilă de spirit, de obicei printr-un început subit, neașteptat.
Elhaz ne arată că avansăm împreună cu anturajul apropiat, respectând individualitatea fiecăruia. De asemenea, poate indica o persoană care ne va oferi o mână de ajutor prin judecata sa corectă în problema avută sau ivirea unei asocieri fructuoase. Cu toate acestea, runa ne avertizează că pot apărea pericole neașteptate, pe care va trebui să le evităm cu istețime. Elhaz ne spune, astăzi, că ne folosim rațiunea pentru a controla situațiile dificile și să nu uităm că există soluții pentru orice.
Deși agitația zilei ne aduce unele frustrări, runa Elhaz ne arată, astăzi, că nu este momentul să ne aruncăm cu capul înainte și să nu forțăm lucrurile în favoarea noastră pentru că am putea complica problemele. Urmează o perioadă în care ne pândește un mare risc, iar pericolul este ascuns acolo unde nu ne așteptăm. Este o zi în care trebuie să fim precauți și să controlăm cu înțelepciune situațiile din jur, înainte ca acestea să ne afecteze.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Este nevoie să fim empatici, dar și prudenți, astfel încât să putem beneficia din plin de oportunitățile pe care ni le aduc, în această zi, legătura noastră cu divinitatea, intuiția aflată la cote maxime și puterea interioară. Runa Magica ne pune în gardă asupra agitației mentale și fizice, ne confruntăm cu scopuri multiple și dispersate, dorim să fugim din fața dificultășilor sau să schimbăm situațiile problematice. Este momentul să ne concentrăm și să ne controlăm emoțiile pentru că ne așteaptă o cale nouă, diferită și tocmai ne aflăm la o cotitură.

CITEȘTE ȘI: ESCROCHERIE: Doi italieni au încasat sute de mii de euro pe cetățenii fictive

Back To Top