Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

serial sf voyager
Categorie: Timp liber

 

• Din motive necunoscute, un extraterestru salvează un astronaut și de aici începe o poveste fascinantă.
• Este subiectul primului serial SF românesc intitulat „Voyager”, care va avea opt episoade și va fi lansat, după estimările producătorilor, în 2024.
• Tehnologia este una avangardistă, care permite filmarea scenelor SF și a efectelor speciale ca la producții celebre.

Un extraterestru decide, din motive încă necunoscute, să salveze un astronaut. Respectivul astronaut este maiorul Toma Dalea, al doilea român ajuns în spațiu după Dumitru Prunariu, în universul primului serial SF românesc, intitulat „Voyager”.

Filmările la primul episod, dintr-un total de opt, au fost deja finalizate în România, iar producătorii speră ca noua miniserie să poată fi urmărită din 2024 și în România, pe una din platformele de streaming.

„Este o miniserie de 8 episoade. Durata fiecărui episod e în jur de 30 de minute”, a precizat pentru digi24.ro Ilinca Neagu, regizoare și scenaristă a producției „Voyager”.

CITEȘTE ȘI: David Popovici crede că poate să își doboare propriul record

Distribuția și echipa de filmare și producție sunt internaționale, filmul fiind, practic, o coproducție Belgia-România, iar dialogurile în limba engleză.

Doi actori români - Adrian Nartea și Ștefan Lupu - joacă în rolurile principale, ale astronautului, respectiv extraterestrului, iar acțiunea SF-ului se desfășoară, conform regizoarei, într-un „viitor nu foarte îndepărtat”, până în anul 2050”.

Finanțarea a venit mai mult pe filieră belgiană, sub formă de finanțări private și publice.

„Din circa două săptămâni de filmare, am avut în aproape toate zilele filmări în studio - în decorul construit și cel virtual - și două zile de locație externă: una în exterior, la mare și una în interior la o clinică în Sisești”, a spus Ilinca Neagu pentru digi24.ro.
La filmările din România s-a folosit noua tehnologie „LED walls”, care permite „îmbinarea” unui decor real cu unul virtual. Tehnologia a fost folosită cu succes la producții SF celebre precum filmele din seria „Avengers”, ori seriale de mare succes precum „The Mandalorian”, „The Book of Bobba Fett” sau „Obi Wan-Kenobi”.

De asemenea, tehnologia permite o scădere semnificativă a costurilor pentru efecte speciale.

După terminarea filmărilor la restul de 7 episoade și post-producție (montaj, efecte speciale etc.), producătorii „Voyager” estimează „o ieșire undeva în 2024” a miniseriei, pe care speră să o poată difuza pe unul din canalele de streaming existente și pe piața românească.
Mai mult pe: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Trei persoane rănite în timp ce încercau să stingă un foc în comuna Cerașu

Back To Top