Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

david popovici
Categorie: Sport

 

• David Popovici se pregătește de o nouă competiție la Campionatul Mondial de juniori de la Lima, Peru.
• Campionul a sărbătorit noile titluri cu pizza, apă și suc la hotel, alături de echipă și familie.
• David crede că are puterea să își doboare propriul record.

Davod Popovici consideră că „cel mai rapid înotător din lume” este „un titlu binemeritat”. Întors în țară ca dublu campion european, sportivul spune, într-un interviu acordat către digi24.ro, că are puterea să doboare un nou record.
După ce a sărbătorit noile titluri cu pizza, la hotel, alături de echipă și familie, davod popovici se pregătește deja de o nouă competiție și spune că e deja gata să-și doboare propriul record mondial.
„Îmi doresc de când mă știu să devin cel mai rapid din istorie la ceva. Sper să reziste cât mai mult, dar în același timp, sper să vină cineva să poată să-l bată și după care să ne întrecem ca de la egal la egal, însă nu exclud varianta de a-l bate eu curând. Așa că, fix recordul ăsta nu va rezista foarte mult, o să vin eu din urmă, din urma mea”, a declarant campionul.

CITEȘTE ȘI: METEO. Cod galben de caniculă în sudul țării, ploi în vest

„Cel mai mult m-a emoționat recordul meu mondial și cum m-am simțit imediat după ce am reușit performanța asta, când ieșeam din apă, când mă aplauda absolut toată tribuna, lumea era în delir și a fost foarte emoționant și unic”, a mai adăugat el pentru digi24.ro.
Recordul mondial a fost sărbătorit cu pizza, alături de echipă și familie. „Cred că cel mai frumos mesaj de felicitare pe care l-am primit a fost de la Phelps, bine mesajul nu a fost chiar direct, de la Michael Phelps, însă a fost la el pe story pe Instagram că sunt rapid. Și cred că a fost un mesaj la care nu mă așteptam și cred că de mic copil îmi doream să afle cineva ca Michael Phelps de mine”, a mai spus sportivul.
Înainte de Campionatul Mondial de juniori de la Lima, Peru, este necesară o perioadă de adaptare la fusul orar. „Vom merge într-un fus orar total diferit, cu opt ore în urmă. Voi încerca să mă adaptez cât mai repede la fusul ăsta, să reușesc să dorm, să mă odihnesc, avem câteva zile de adaptare la noile condiții și asta vom și face”, a mai spus david pentru digi24.ro.
Mai multe pe: digi24.ro

CITEȘTE ȘI: David Popovici, campion european și la 200 de metri liber. A stabilit un nou record mondial al juniorilor

Back To Top