Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne încurajează cu realism și forță într-o săptămână nouă, ne arată că ne dezvoltăm și facem totul pentru scopurile noastre, în special cele nobile.
• Ingwaz este runa dezvoltării, a potențialului energiei masculine pe care o fructificăm pentru progresia noastră și fertilitatea planurilor pe care le avem.
• Runa Tyr ne confirmă evoluția pe care o simțim astăzi, forța, victoria, justiția, succesul eforturilor și al luptelor pe care le ducem, curajul, dar și capacitatea de autosacrificiu pentru țelurile noastre.

Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedite. Runa Ingwaz ne spune, astăzi, că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult. Nu va fi ușor, dar cu răbdare, vom vedea cum toate ideile ni se materializează. Este nevoie să lucrăm cu lumea noastră interioară, să ne proiectăm viitorul așa cum ni-l dorim. În același timp, nu întreprindem noi acțiuni, ci ne concentrăm pe cele deja începute.
Avem puterea să depășim conflictele și certurile și ne înarmăm cu precauție. Runa Ingwaz semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere.
Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Ingwaz ne avertizează, astăzi, că avem tendința de nerăbdare, de a sări peste detalii sau etape, dar forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce la eșec. Ca talisman, runa Ingwaz ne aduce echilibru, ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.

CITEȘTE ȘI: Acțiune rutieră în Ploiești și pe DN 72 luni dimineață. Sunt vizate firmele de transport persoane

Este urmată de Tyr, care ne arată obligații, disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, conflict, forță, calea războinicilor. Reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea, dar ne indică și un adânc mister.
Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Runa simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața voastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Tyr ne îndeamnă, astăzi, să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor, pentru că doar recolta semănată cu răbdare și grijă va da roade. Totodată, runa ne spune că, uneori, ne lăsăm duși de gânduri departe de lucrurile importante și ne pierdem în mărunțișuri. Este eficient să ne îndepărtăm un pic pentru a vedea situația de ansamblu și lucrurile cu adevărat importante. Altfel, există riscul ca iluziile să ne abată de la drumul care vă este predestinat.
Astăzi, runa Tyr ne arată succes în orice inițiativă. Suntem pe cale să abordăm o cauză nobilă, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. În cazul în care suntem deja angajat pe această cale, suntem anunțați că evenimentele se precipită și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.
Ca talisman, Tyr ne aduce protecție, victorie, forță, voință, vindecări.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, asupra unei tendințe de încăpățânare. Este nevoie să fim pregătiți și să înțelegem că nimic nu este bătut în cuie, că pot apărea schimbări în orice moment, ceea ce ne va oferi gradul de prudență necesar succesului zilei. De asemenea, Runa Magica ne indică necesitatea de a ne feri de entuziasmul excesiv, să nu sărim peste etape deoarece nerăbdarea este un prost sfătuitor. Este nevoie să fim mai relaxați și să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal.

CITEȘTE ȘI: 3.000 de lei pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani

Back To Top