Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

casare masini
Categorie: Economic

 

• Mașinile mai vechi de 15 ani vor putea fi casate din septembrie, iar proprietarii vor primi 3.000 de lei.
• Programul va avea o valoare de 500 de milioane de lei şi va fi implementat cu sprijinul primăriilor.
• Până în 2026, se urmărește casare a 250.000 de autovehicule mai vechi de anul 2007.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) va lansa, în luna septembrie, Programul privind casarea autovehiculelor uzate, care va permite scoaterea din uz a maşinilor mai vechi de 15 ani, a anunţat, vineri, la Botoşani, preşedintele AFM, Laurenţiu Neculaescu.
Programul va avea o valoare de 500 de milioane de lei şi va fi implementat cu sprijinul unităţilor administrativ-teritoriale (UAT). Proprietarii de maşini ar urma să caseze autovehiculul vechi în schimbul unei sume de 3.000 de lei, din care jumătate va fi suportată din bugetul AFM şi jumătate din bugetul local, fără a fi condiţionată casarea de achiziţia unui autovehicul nou, relatează digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Acțiune a Poliției și DSVSA Prahova în cartierul Vest din Ploiești. 18 amenzi în doar două ore

Programul face parte din angajament României în PNRR și urmărește ca, până în 2026, să fie casate 250.000 de autovehicule mai vechi de 15 ani. Prima de casare vizează maşinile mai vechi de 15 ani, cu o normă de poluare Euro 3 sau mai jos de Euro 3.
Din prima de casare de 3.000 de lei, 1.500 de lei vor fi suportați de ANM și 1.500 de bugetul propriu al fiecărei unităţi administrativ-teritoriale, iar fiecare primărie va putea obține finanțare în funcție de numărul de locuitori.
Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Noi descoperiri uimitoare la Sarmizegetusa Regia

Back To Top