Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce, astăzi, conjuncturi neașteptate, ciudate, noroc chior și dezvăluiri, dar și recompense, daruri, schimburi reciproce.
• Perthro este runa misterelor, care reprezintă jocurile de șansă, coincidențele fericite, secretele, lucrurile ascunse, profețiile, conjuncturile neobișnuite.
• Runa Gebo reprezintă darurile, abilitatea de a oferi, dar și de a primi, uniunea, dar și talentele manifestate.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.
Astăzi, Perthro ne arată că vor urma schimbări în bine, apar noi motive de bucurie, vom avea parte de surprize plăcute, norocul ne însoțește, avem o stare de spirit bună și ne simțim bine. Runa Perthro ne anunță că a sosit momentul propice pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat toate perspectivele în ultima vreme. Deși eforturile noastre vor necesita un mare consum nervos și fizic, nu avem altă soluție decât să ieșim din imobilismul în care ne-am complăcut și să „atacăm” frontal toate dificultățile care ne fac viața grea. Atenție, însă, există riscul de a deveni dependenți de plăceri fizice, dar și riscul unor surprize neplăcute sau dezamăgiri, așa că este nevoie să ne limităm excesele și să fim raționali. De asemenea, Perthro ne avertizează că unele relații se pot răci, motiv pentru care este necesar să fim atenți la atitudinea noastră față de ceilalți și la nevoile celor din jur.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de caniculă în Prahova

Este urmată de runa Gebo, a darului care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
Este de remarcat că, atunci când apare într-o poziție finală, reprezintă happy-end sau o perioadă de pace sufletească. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Runa Gebo ne arată, astăzi, relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, dar, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. Vom primi cadouri frumoase. Gebo ne avertizează astăzi să ne supraveghem cheltuielile pentru că putem deveni risipitori.
Apariția runei Gebo într-un tiraj semnalează că problema pusă are conotații sau cauze afective. În ultima poziție, runa ne arată că reușim să finalizăm cu bine orice acțiune, vom găsi răspuns la problemele care ne frământă și urmează o perioadă de pace sufletească și securitate materială.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune, astăzi, să ne ajustăm atitudinea față de cei din jurul nostru, să fim binevoitori și flexibili în opinii pentru a putea depăși cu succes orice risc de tensiune. Este o zi în care nu vom vedea foarte clar oportunitățile, dar vom primi ajutorul celor din jur. Runa Magica ne arată, astăzi, că este momentul să ne gândim întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale. Să nu ezităm să îi ajutăm și să îi protejăm, astfel vom atrage și noi succesul. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare.

CITEȘTE ȘI: Scrisoare deschisă. Peste 100 de intelectuali atrag atenția: Nu distrugeți învățământul!

Back To Top