Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
  • Runa Magica ne aduce, astăzi, multe schimbări, suntem pozitivi și dorim să scoatem în evidență valorile pe care le-am moștenit, dar este nevoie încredere în oportunitățile care vin.
  • Othala este runa moștenirilor, a valorilor pe care le-am primit de la înaintașii noștri, dar și mentalităților învechite pe care este nevoie să le schimbăm.
  • Runa Raido ne îndeamnă la călătorii, ne aduce oprtunități, mișcări, decizii și capacitatea de a ne conduce pe cel mai potrivit drum pentru noi.

Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, runa Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Astăzi, runa Othala ne arată că suntem blocați de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ și că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățiile învechite pentru a ne putea găsi punctul de sprijin al existenței și echilibrul interior. Raido = riding (Travel), călătorie

Citește și:  ASTRO-ACTUALITATEA. Horoscopul săptămânii 29 august – 4 septembrie

Runa Raidho reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice. Raido este căutarea noastră, abilitatea de a negocia, noutatea, drumul inițiatic, conjucntura drumurilor deschise. Astăzi, runa Raido ne spune că suntem obligation să facem anumite deplasări, apar riscuri la drum și este nevoie de multă precauție, nu este un moment favorabil pentru distracție și superficialitate. Rezultatele vor apărea, dar avem de străbătut niște încercări pentru a ne apropia de țelul spiritual propus.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne pune în gardă asupra aspectelor negative ale trecutului, sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Suntem îndemnați să ne rupem de ceea ce ne ține și ne face să trăim în trecut, să aveți spiritul liber. Rezolvarea situației cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. Runa Magica ne arată că suntem gata să călătorim pentru ca idealul nostru să devină realitate, să fim receptivi la schimbări și transformări și să nu abandonăm calea spirituală abordată.

Back To Top