Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
  • Astrele ne aduc, în această săptămână, puterea de analiză, de a ne face planuri coerente și raționale, de a vedea detaliile și de a le comunica printr-o atitudine grațioasă, feminină, diplomatică.
  • Avem tendința de a fi împăciuitori, evităm agresivitatea și conflictele de orice fel, facem tot posibilul să nu apară violențe și să armonizăm relațiile cu cei din jur.
  • Astrele ne aduc o energie care ajută mentalul, găsim soluții intuitive,dar și logice în același timp, avem inițiativele potrivite pentru a evita riscurile inutile și gândim prudent. Iată cum este influențată fiecare zodie, în această săptămână.

Berbec – Relațiile cu cei dragi și parteneriatele sunt prioritare, la fel afecțiunea, nevoia de atenție mărită la sănătate, de evitat epuizarea psihică și fizică.

Taur – Astrele dau tendința de evitare a agitației sociale, de evitat compromisurile de orice fel, nevoia de eliberare de frustrările interioare și de îngrijorări inutile.

Gemeni – Epuizarea vine din prea multe gânduri și îngrijorări, astrele aduc cu o energie de susținere din partea celor dragi care au nevoie, la rândul lor, de atenție.

Rac – Clarificarea unor relații de colaborare sau parteneriate confuze, astrele aduc forța interioară și puterea de autocunoaștere.

Leu – Relaționări tensionate, astrele aduc tendința de așteptări prea mari de la cei din jur, nevoia de toleranță și înțelegere a problemelor celorlalți.

Fecioară – Astrele aduc înclinația spre profunzime, spre spiritualitate, nevoia de echilibru cu responsabilitățile profesionale pentru confortul personal.

Balanță – Clarificări în relațiile sociale, limpeziri ale unor situații confuze, armonizare a nevoilor proprii cu cele ale anturajului.  

Scorpion – Astrele aduc socializare cu persoane de calitate, conjuncturi de distracție și deschidere mai mare către cei din jur.

Săgetător – Perseverență și atenție, acestea sunt energiile săptămânii, astrele susțin toleranța și armonizarea în parteneriate, chiar dacă acestea sunt dificile.

Capricorn – Astrele forțează puterea interioară de a face față provocărilor, încredere mai mare în sine și evitarea compromisurilor cu nevoile sufletești.

Vărsător -  Astrele vin cu o energie de limpezire a părerii despre propia persoană, puterea de a vedea lipsurile și calitățile, tendința de a păstra secrete și de a evita socializarea.

Pești – Preocupări sociale intense, șarm, comportament vesel, de evitat persoanele negative și de profitat de pe urma bunei dispoziții.

Back To Top