Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
  • Runa Magica ne prevestește o zi în care puterea aparține energiei feminine, suntem relaxați, blânzi, toleranți și primim clarificări, dar și forța interioară de a scoate la suprafață intuiții profunde, înțelegeri până acum ascunse.
  • Berkana este runa feminității și a blândeței, aduce fertilitate, prosperitate și dezvoltare în ritm len, dar sigur și ne trimite la calitățile noastre feminine.
  • Runa Laguz ne indică ieșirea la suprafață a profunzimilor noastre, capacitatea noastră de înțelegere interioară, iubirea emoțională.

Simbol al conceperii și prosperității, runa Berkana ne arată atingerea unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Astăzi, ea ne îndeamnă la blândețe, tandrețe și toleranță mai ales când se urmărește demararea unui proiect nou, mai ales pentru scopurile nobile și de vindecare. Runa prevestește nașterea unei relații pline de pasiune, prosperitate și frumusețe. Berkana semnifică femeia în toate ipostazele ei, cu blândețe și grație, dar și cu forță interioară.

Citește și: Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, a murit la vârsta de 91 de ani

Iar aceaste calități sunt confirmate de runa Laguz care ne aduce, astăzi, sensibilitatea, receptivitatea, intuiția, subconștientul, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Emoții, frică, gânduri ascunse, revelații, intuiții ies astăzi la suprafrață, dar avem susținere feminină și ghidare spirituală. Important este să ne ferim de extreme, de excese și să ne ascultăm „vocea interioară”.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne avertizează, astăzi, asupra riscului de anxietate. Nu încercăm să grăbim evenimentele și nu disperăm pentru că există întotdeauna o cale de rezolvare. Runa Magica ne mai sfătuiește să exersăm, astăzi, încredereea în noi înșine și răbdarea, să ne mobilizăm pentru autocunoaștere. Astăzi, radarul nostru este intuiția, ne ascultăm dorințele profunde și nu ne îndoim de propriile capacități și calități.

Back To Top