Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber
  • Runa Magica ne arată, astăzi, șansele pentru mari dezvăluiri, ne aduce în față misterul și renașterea, norocul, dar și confuzia, iluzia, tentația de a face lucruri interzise.
  • Perthro este runa magiei, a misterelor și a jocurilor de șansă, a profețiilor și a lucrurilor ascunse.
  • Runa Laguz ne pune, astăzi, față în față cu anxietățile noastre și ne determină să încălcăm reguli, să scoatem la suprafață confuzii, atașamente, iluzii, pentru a le corecta.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Astăzi, runa Perthro ne anunță că a sosit momentul propice pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat toate perspectivele, ieșim din imobilism mai ales în ceea ce privește blocajele interioare, deși cu un mare consum nervos și fizic,. Atenție, însă, la excese pentru că există pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice sau de a depăși premeditat granița dintre bine și rău, riscând surprize neplăcute.

Citește și:  Judecătorii decid, în acest zile, dacă mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 este vinovată pentru ucidere din culpă

Simbol al apei, runa Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, intuiția, subconștientul, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Uneori, runa este indicatorul unor abilități psihice certe, al existenței unei susțineri feminine sau al unei ghidări superioare. Astăzi, Laguz exprimă confuzie, iluzie, tentația de a face exact ce nu trebuie sau de a aborda calea cea mai ușoară care nu duce la succes. Nu este momentul potrivit să ne ancorăm în trecut, ci să clarificăm interiorul nostru.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne avertizează că nu este momentul cel mai bun să ne grăbim și să ne agităm pentru planurile și acțiunile noastre. Suntem dispuși la îndoială de sine și avem gânduri negative, așa că limpezirea lor este prioritatea zilei. Runa Magica ne îndeamnnă, astăzi, să ne bazăm pe intuiția noastră și să ne cunoaștem nevoile sufletești, pentru că avem capacitatea de a ne echilibra din dezordinea mentală și emoțională, de a ne descoperi gâdurile ascunse.

 

Back To Top