Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne dau, astăzi, o tendință de pragmatism, ne concentrăm pe scopurile noastre în mod concret și urmărim ca planurile să se materializeze.
• Suntem înclinați către exactitate și strictețe, către exagerarea eforturilor despuse astăzi, riscând să ne suprasolicităm sănătatea, urmărim regulile și logica lucrurilor, suntem atenți la detalii și foarte concentrați, ceea ce ne dă un spor în plus acțiunilor noastre.
• Vibrația astrală ne anunță transformări, dar și nevoia de responsabilitate, nimic din ceea ce întreprindem astăzi nu trebuie să fie superficial, este o zi în care putem obține beneficii nesperate, dar putem și să avem eșecuri mari dacă nu suntem atenți. Iată cum aspectează astrele fiecare zodie.

Berbec – Astrele arată agitație în zona profesională, îngrijorări, senzația unei lipse de autoritate, este nevoie de detașare și de identificarea unor motivații pentru transformări și încredere mai mare în sine.
Taur – Blocajele interioare și stagnarea în opiniile determinate de trecut necesită schimbări, nevoia de deschidere mai mare către sfaturile din jur, renunțarea la vechi obiceiuri, prudență crescută la călătorii.
Gemeni – Tendința de a satisface toate capriciile celor dragi se lasă cu risipă, astrele avertizează asupra unui control mai mare al cheltuielilor, prudență la excese, de evitat investițiile majore și împrumuturile.
Rac – Îngrijorări și temeri în zona relațiilor, astrele influențează cu predispoziția către compromisuri de dragul unor parteneriate, nevoia de sinceritate față de sine, deschidere mai mare către mișcarea naturală a colaborărilor, către oameni și relații noi.
Leu – Solicitări majore în zona profesională, eficiență maximă a acțiunilor, nevoia de liniște mentală și dozare a energiei investite în muncă, atenție sporită la sănătate, în special la alimentație.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: DAGAZ și HAGALAZ – Împliniri cu transformări

Fecioară – Blocaje financiare, astrele favorizează sfera socială și recunoașterea publică a meritelor, de evitat îngrijorările pe tema banilor, detașarea de sfera materială în folosul bucuriei sufletești.
Balanță – Astrele aduc temeri în sfera socială, nevoia de depășire a inhibițiilor, concentrare mai mare pe rezultate concrete și succes, acceptare de sine și încredere în forțele proprii, datașare de trecut.
Scorpion – Relații confuze, concentrare mare pe responsabilitățile de la muncă, astrele aduc o tendință de introspecție, necesitatea de a renunța la idei fixe și convingeri depășite care nu mai au legătură cu realitatea.
Săgetător – Astrele favorizează eforturile în sfera financiară, câștiguri facile în raport cu energia depusă, de evitat judecarea altor persoane și așteptările din partea celorlalți, concentrare pe responsabilități.
Capricorn – Relații tensionate cu autoritățile și blocaje din partea șefilor, atenție mare la detaliile problemelor de rezolvat, astrele susțin zona amoroasă, concentrare mai mare pe dorințele sufletești și mai puțin pe aspectele materiale.
Vărsător – Tendința de discreție și izolare, introspecții privind alegeri din trecut, clarificări ale unor situații dificile, astrele aspectează zona sentimentală, susținere și surprize plăcute din partea partenerului.
Pești – Astrele obligă la renunțarea de așteptări și orgoliu, nevoia de realism în ceea ce privește opiniile celor din jur, responsabilitate a realității și detașarea de iluzii, încredere mai mare în forțele proprii și binele personal.

CITEȘTE ȘI: Directorul Teatrului Toma Caragiu, Mihaela Rus, la Actualitatea LIVE, de la ora 17.00

Back To Top