Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 6 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi destul de dificilă, în care satisfacțiile presupun transformări interioare majore, avem parte de succes, satisfacții și împliniri condiționate de schimbări și de neprevăzut.
• Dagaz este runa care ne indică reușitele acțiunilor noastre, deschidem ochii și ne armonizăm cu mediul înconjurător, ne adaptăm la evoluție cu entuziasm și speranță.
• Runa Hagalaz, a distrugerii, presupune transformarea noastră față de obiceiuri autodistructive, față de persoane toxice și situații care ne-au făcut rău până acum.

Runa Dagaz are înțelesul de fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Ea echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente esențiale din natură, face legătura la valența cerească a lumii, simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul.
Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric în lumină. Runa Dagaz ne prevestește astăzi, prosperitatea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Pe de altă parte, runa Dagaz ne avertizează că a venit timpul să ne pregătim pentru o schimbare, vom fi obligați să ne transformăm pentru a vedea clar modalitățile de rezolvare ale unor probleme care ne-au împiedicat mult timp. Runa Dagaz ne arată cum umbra începe să coboare și situațiile care ni se păreau până acum confuze încep să se limpezească, dar nu trebuie să forțăm lucrurile, ci să le lăsăm să evolueze în propriul ritm și să ne concentrăm pe propria persoană.

CITEȘTE ȘI: Primăria Ploiești: Pentru a treia oară, reprezentanții CJ în A.G.A a A.D.I. Termo Prahova nu s-au prezentat la ședința în vederea demarării procedurilor privind asigurarea apei calde

Runa Hagalaz confirmă necesitatea de transformare, ea reprezintă distrugerea, dezastrul, ștergerea, lecția karmică, schimbarea drastică, o posibilă pierdere bruscă, încercare grea sau testare.
Semnificația runei Hagalaz, pentru popoarele germanice, era aceea de „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau de întârziere, în cel mai bun caz.
Astăzi, runa Hagalaz ne spune că viitorul depinde întru totul de altcineva, o autoritate detașată, oficială, care ne influențează decisiv. Întotdeauna, semnificația runei Hagalaz implică, însă, capacitatea noastră de evoluție, toate obstacolele fiind de natură să ne arate forța noastră interioară. Astăzi, Hagalaz ne spune că succesul va fi obținut după eforturi susținute, iar introspecția este importantă. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
Runa ne arată, astăzi, efectul transformator, puterea de refacere fizică și psihică, creativitatea intelectuală și artistică, o relație afectivă trainică. Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Deschidem ochii și vedem realitatea care ne înconjoară și ce am putea să face să ne îmbunătățim viața, controlăm conflictele din jur, gestionăm agitația și împăcăm pe toată lumea.
În ultima poziție, Hagalaz ne încurajează să fim optimiști, pentru că se apropie primele rezultate concrete ale eforturilor noastre, iar orice eveniment advers este un prilej favorabil pentru deschiderea spre noi orientări și experiențe spirituale!

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra tendinței de grabă și de a ne minți singuri. Contraziceri sau schimbări pot să ne pună în situații inconfortabile. Este momentul să fim sinceri, prudenți și realiști, pentru că va trebui să profităm cu inteligență de oportunitățile care se ivesc. Este nevoie să abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă ofertele pentru că ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, cu condiția să ne înlăturăm îndoielile și ezitările. Runa Magica ne confirmă, astăzi, că suntem pe drumul cel bun, așa că trebuie să perseverăm. Totuși, ar fi bine să fim atenți ca transformarea prin care trecem să fie doar spre binele nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm asupra defectelor care ar putea să ne îndepărteze de oamenii apropiați.

CITEȘTE ȘI: Mamă și fiu prinși împreună, la furat. Au făcut echipă după ce, înainte, au cerut ordin de protecție unul împotriva altuia

Back To Top