Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 8 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi benefică prosperității, avem energie pozitivă și putere pentru a ne atinge scopurile, demonstrăm creativitate și inspirație, înțelegem și învățăm ușor.
• Sowilo este runa victoriei, care reprezintă soarele, succesul, entuziasmul, vindecarea.
• Runa Kenaz ne aduce confirmarea unei zile bune, dorim să cunoaștem mai mult, suntem initiați cu succes în tainele unor noi domenii, beneficiem din plin de elementul foc și de căldură sufletească.

Runa Sowilo este benefică, fiind considerată runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că putem învinge ușor toate obstacolele și ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Runa Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Avem forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, mare putere de vindecare, recuperare și vitalitate regăsite. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unor responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.
Runa Sowilo ne arată, astăzi, că a venit momentul să ne bucurăm de ceea ce am realizat, că avem parte de noroc mai ales în călătorii, este timpul să ne încărcăm bateriile și să onorăm realizările pentru care am depus eforturi.

CITEȘTE ȘI: Nașterea Maicii Domnului – Istoric, tradiții, superstiții

Este urmată de runa Kenaz, care ne aduce în atenție simbolistica elemntului Foc. Kenaz ne arată iluminare, limpezirea unor situații confuze până acum, înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație.
Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția runei ne indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit sau o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Kenaz ne poate arăta începerea unei noi relații sentimentale, dar și un act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere.
În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate și ca „port-bonheur”. Simbolul ei este artistul.
Astăzi, Kenaz ne confirmă lumina, energia, pofta de viață dată de runa Sowilo. Totodată, este o rună a prieteniei. În ultima poziție, runa Kenaz ne arată că suntem în siguranță și avem tot sprijinul necesar. De asemenea, Kenaz ne ajută pentru inspirații creative în studiu, fertilitate, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează, astăzi, asupra riscurilor de excese și a dorinței de a reuși prea repede. Este o zi în care facem diferența dintre entuziasm și impulsivitate. Învățăm să avem încredere în ceilalți și ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate și fără să încălcăm drepturile celor din jur. Runa Magica ne arată susținere și noroc, așa că ne putem baza pe conjuncturile favorabile ale zilei.

CITEȘTE ȘI: „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre” la 23 de ani

Back To Top