Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu multe provocări, avem creativitate, găsim soluții la probleme și ne manifestăm vederea interioară pentru a înțelege aspecte ale situațiilor neprevăzute.
• Kenaz este runa focului, torța care ne luminează drumul în clipe de umbră, este un indicator al energiei și al forței.
• Runa Thurisaz sau Thorn reprezintă dificultățile zilei, riscul de a suferi trădări, consecințele orgoliului care ne obligă la realism și prudență.

Runa Kenaz simboliza, pentru poparele nordice, elementul foc și căldura inimii. Ea ne indică o protecție divină și o perioadă de serenitate, ce constituie un răgaz binevenit. În general, runa anunță o serie de întâmplări benefice, atât de natură materială, cât și spirituală, care ne vor deschide noi orizonturi și oportunități. Kenaz semnifică posibilitatea începerii unei noi relații sentimentale, iar alteori poate căpăta semnificația de act creator, atât în domeniul ideilor și al artei, cât și în domeniul concret, adică o naștere. Astăzi, runa Kenaz ne avertizează asupra unor schimbări frustrante necesare evoluției noastre sau chiar o ofertă care trebuie refuzată. Astăzi, Kenaz ne arată posibile sacrificii materiale pentru cei apropiați, riscul ca eforturile noastre să fie numai în beneficiul celorlalți, putem fi induși în eroare de falși prieteni și putem ajunge țapi ispășitori pentru greșelile acestora, pericolul unor parteneri neloiali.
În tradiția scandinavă, runa desemna o forță protectoare și era folosită pentru a conferi puteri magice, vitalitate, era un „port-bonheur” și un semn al victoriei. Kenaz ne ajută pentru inspirații creative în studiu, fertilitate, pentru tratarea anxietății și depresiilor nervoase.

CITEȘTE ȘI: Ploi însemnate, sâmbătă, în estul și nordul țării, dar și în toate zonele montane

Este urmată de Thurisaz, runa care îl reprezintă pe Mjolnnir, arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Semnificația tradițională a runei cu acest simbol era următoarea: protecție, vești bune, autoritate sau stăpânire și, uneori, călătorii, noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. Runa Thurisaz ne avertizează că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil și vom avea adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Semnificația înalt-spirituală a runei este aceea a unei forțe primare, corespunzătoare celor patru elemente din natură și elementalilor care le sunt asociate (gnomi, silfide, elfi, salamandre).
Astăzi, Thurisaz ne avertizează asupra riscului de trădare, asupra unor persoane neloiale sau chiar a unor consecințe neplăcute cauzate de orgoliu și a autosuficiența proprie. În ultima poziție, Thurisaz ne spune că vom obține ajutorul divinității, dar trebuie să ne aflăm la timpul și locul potrivite. Thurisaz ne ajută la studiu și meditație, autodisciplină, ștergerea unei situații rele, îndepărtarea dușmanilor și neutralizarea atacurilor din jur.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne încurajează, astăzi, să ne bazăm pe norocul nostru pentru că avem o intuiție foarte bună. Cu toate acestea, este nevoie să fim alerți și realiști, existând pericolul autoiluzionării care se va solda cu pierderi materiale. Runa Magica ne spune că nu este o zi bnă pentru a acționa, este nevoie să ne concentrăm și să avem răbdare pentru a vedea situațiile dificile din toate punctele de vedere.

CITEȘTE ȘI: Electrica anunță o tentativă de fraudă prin SMS: „Nu solicităm prin aplicații sau SMS plăți prin accesarea de link-uri”

Back To Top