Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne aduc, astăzi, conștientizări, înțelegere profundă a situațiilor, Luna Plină în Pești ne ajută să vedem situația de ansamblu și să aflăm cele mai bune soluții pentru noi, vedem mai clar ceea ce ne aduce beneficii, dar și ceea ce ne împiedică să avem succes.
• Mercur intră în retrogradare timp de trei săptămâni, ceea ce ne va obliga la atenție mai mare la detalii, la realism și disciplină, ne obligă la detașare și acceptarea nevoilor sufletești adevărate, ne reorganizăm, reflectăm, evităm deciziile majore și mai ales contractele.
• Este o zi în care astrele ne susțin cu o vibrație de relaxare, dar și cu multe idei noi, să fim atenți la prejudecăți și să nu ne privăm de micile plăceri ale zilei. Iată cum este aspectată fiecare zodie.

 

Berbec – Un sentiment de vulnerabilitate sau neliniște în fața unor schimbări, nevoia de odihnă și reevaluare a planurilor, susținerea celor dragi, idei și sfaturi frumoase din partea anturajului.
Taur – Astrele provoacă reevaluări ale relațiilor parteneriale și ale colaboratorilor, dezvăluiri de secrete și informații noi folositoare în plan profesional.
Gemeni – Astrele vin cu o tendință de înnoirea a imaginii și a poziției sociale, susținerea anturajului, evitarea unor responsabilități mari.
Rac - Colaborări susținute, astăzi, astrele aduc comunicare bună, înclinația spre studiu, tendința de filozofare.
Leu – Astrele favorizează sectorul financiar și ar putea apărea câștiguri nesperate, dar și tensiuni în colaborări și parteneriate, nevoia de diplomație și detașare, de evitat investițiile pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: KENAZ ȘI THURISAZ – Inspirație și disciplină

Fecioară – Transformări în zona parteneriatelor, astrele provoacă la conștientizări asupra unor relații, nevoia de a fi flexibil și deschis la orice schimbare.
Balanță – Astrele vin cu spor în toate, tendința de a fi rezolva toate problemele și situațiile cât mai repede, energie pentru a face treabă, de evitat excesele epuizante.
Scorpion – Astrele aduc în prim plan sectorul iubirii și al sentimentelor, reevaluarea relațiilor cu cei dragi, atenție mai mare la nevoile sufletești ale partenerului, răbdare și optimism.
Săgetător – Solicitări sociale numeroase, comunicare sporită la nivel partenerial, atenție mai mare la sugestiile celor din jur în cazul unor decizii de investiții și modificări în gospodărie pe termen lung.
Capricorn – Astrele atrag atenția asupa comunicării și relațiilor cu cei din jur, putere mică de concentrare și fluctuații emoționale, atenție mai mare la diplomație, dar și la ideile personale interesante.
Vărsător – Posibilități de câștiguri suplimentare sau de recompense neprevăzute pentru eforturile anterioare, nevoia de optimism și de primire cu recunoștință a darurilor.
Pești – Astrele aduc o energie de înnoire, dar și conștientizarea nevoii de a privi lumea cu mai mult optimism, conturarea de planuri pentru viitor care reflectă adevăratele dorințe sufletești.

CITEȘTE ȘI: Weekend plin în Prahova. Forțe de ordine suplimentare mobilizate la Sinaia, Urlați, Ploiești și Cheia VIDEO LINK

Back To Top