Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 11 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi în care prudența ne va ajuta să vedem din timp problemele, suntem atenți și ne bazăm mai mult pe forțele proprii decât pe ajutorul celorlalți.
• Algiz este runa protecției divine, care ne avertizează, astăzi, asupra pericolelor, a riscurilor din partea celorlalți și ne asigură că este nevoie să fim atenți cu cei din jurul nostru.
• Runa Berkana, simbol al evoluției, ne indică astăzi o posibilă stagnare sau întârziere care ne obligă la reflecție, la răbdare și înțelegere.

Runa Algiz este considerată o rună a norocului și a protecției divine. Ea ne garantează că acțiunile noastre vor fi protejate, ni se oferă oportunități profesionale și relații bune cu prietenii și anturajul, dar este nevoie să fim foarte atenți pentru că, astăzi, Algiz arată un risc de înșelare iminentă, un sacrificiu în folosul apropiaților sau chiar ponoase de pe urma greșelilor altora. Astfel, runa recomandă prudență maximă și refuzarea unor oferte aparent atrăgătoare sau evitarea unor persoane rău-intenționate, care ar dori să profite de pe urma noastră.

Este o zi în care putem să dăm dovadă de sacrificiu altruist, este bine să refuzăm ofertele primite și să ne ferim de invidiile celorlalți. Există riscul de egoism din partea anturajului sau a speriorilor, ne dăm seama de minciuni și de prefăcătoria din jur, dar ne putem confrunta și cu oarecare confuzie în gândire, ceea ce ne obligă la analizarea mai atentă a situațiilor în care ne aflăm. De asemenea, runa Algiz ne avertizează, astăzi, asupta riscurilor pe care le primim dacă refuzăm să ne învățăm lecțiile de viață.

CITEȘTE ȘI: „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre” la 23 de ani

Este urmată de runa Berkana, semnificator al energiei feminine cu toate valențele ei, simbol al creșterii și al evoluției lente, blânde, al plinătății și al sănătății. Berkana exprimă posibilitatea unui rezultat concret, mai ales în viața familială sau sentimentală, atins în mod lent și constant, fără intervenții bruște. Runa arată că ne confruntăm, astăzi, cu o lentoare care ne aduce întârzieri și anumite frustrări, agitația lipsește și este nevoie să avem răbdare pentru ca planurile noastre să se materializeze. Runa Berkana ne spune că limpezimea și individualitatea ne vor ajuta să evităm persoanele care vor să ne înșele.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să ținem seama de toate informațiile și detaliile primite astăzi, pentru a ieși din situații încurcate. Este nevoie să fim pregătiți să învățăm de la cei mai pregătiți decât noi, dar să trecem totul prin filtrul rațiunii proprii. Runa Magica ne avertizează asupra riscului de anxietate. Este o zi în care nu ne grăbim, lăsăm lucrurile să decurgă natural și înțelegem că răbdarea este o forță care duce în mod sigur la succes.

CITEȘTE ȘI: Patru tineri, inclusiv minori, cercetați pentru distrugere. Au vandalizat un foișor

Back To Top