Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 12 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi în care ne putem confrunta cu întârzieri, stagnări, blocaje, evităm inițiativele și privim detașat jocurile de șanse, lucrurile ascunse, misterele.
• Isa este runa înghețului, care ne arată inactivitate, blocaje, nevoia de reflecție și meditație, ne avertizează să nu acționăm.
• Runa Perthro ne indică norocul, dar și secretele, lucrurile ascunse, necunoscute, coincindențele și situațiile ciudate, pe care este nevoie să le privim cu prudență.

Runa Isa semnifică blocarea planurilor sau acțiunilor noastre, fiind asociată cu „înghețul”. Ea ne sfătuiește să ne amânăm activitățile avute în vedere, pentru vremuri mai bune. Deși acestea sunt trecătoare, runa Isa ne avertizează clar: Stai! Astăzi, runa Isa ne spune să fim atenți la relațiile noastre, să încercăm să ne reparăm consecințele acțiunilor incorecte și să ne clarificăm planurile dacă acestea există.

Runa Isa arată că nu este un moment bun pentru a acționa și pentru a trece la materializarea inițiativelor, ci mai degrabă să ne concentrăm pe rezolvarea restanțelor și să ne bazăm pe forțele proprii. Runa ne arată că există necesitatea să renunțăm la o mentalitate sau la niște obiceiuri proaste, pentru a merge mai departe. Să fim atenți și să nu ne lăsăm controlați de alții, pentru că suntem ușor influențabili și nu prea vedem problemele cu adevărat importante. Astăzi, runa Isa ne spune să fim pregătiți pentru că există riscul unor schimbări nefavorabile nouă, așa că este nevoie să privim situațiile zilei cu răbdare și detașare.

CITEȘTE ȘI: Pasarela CFR de la Podul Înalt va fi transferată Ploieștiului, pentru demararea proiectului de lărgire la patru benzi a ieșirii spre DN1 și DN72

Este urmată de Perthro, cea mai mistică dintre rune, care aduce noroc, secrete, magie, noi profeții. Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. Runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Perthro mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză.

Astăzi, Perthro ne confirmă blocajele, stagnarea anunțate de Isa, dar ne și oferă soluția: necesitatea unei autoanalize, capacitatea de a rezista la stres, un repaus necesar între două momente agitate din viață. Cu toate acestea, ea este semnul unei schimbări pozitive de destin, apar noi motive de bucurie, eventuale surprize plăcute. Runa ne avertizează, astăzi, să ne limităm excesele și să facem ca rațiunea să primeze. Depășirea premeditată a hotarului dintre bine și rău și orgoliile ne vor crea probleme. În ultima poziție, runa Perthro ne avertizează să ne așteptăm la unele schimbări importante în căminul nostru.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune că ne putem aștepta la greutăți și întârzieri, dar răbdarea ne va feri neplăceri. Este o zi în care ar fi bine să evităm extremele, mai ales cheltuielile inutile și risipa. Runa Magica ne mai atenționează, astăzi, să ne ferim de acțiuni impulsive și să așteptăm momentul favorabil pentru a începe materializarea planurilor, să nu începem ceva nou pentru că nu ne aflăm în conjuncturi favorabile reușitelor.

CITEȘTE ȘI: Proiect pentru modernizarea gărilor Ploiești Vest, Sinaia și Bușteni

Back To Top