Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 13 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne indică, astăzi, începerea unor activități noi, pășim către noi începuturi materiale, dăm naștere unor planuri frumoase, cu beneficii cât se poate de concrete.
• Halagaz este runa distrugerii, a crizei, a schimbărilor bruște și care ne pot uimi, dar care, implicit, ne obligă la evoluție.
• Runa Jera ne confirmă schimbările și progresul, vom culege roadele eforturilor noastre și ne arată că perioada de sacrificii se va finaliza cu rezultate și recompense consistente.

Runa Hagalaz este semnificatorul distrugerii, al transformărilor drastice de situații, a testărilor. Ea semnifică „grindina”, pentru popoarele germanice, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. Interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare sau, în cel mai bun caz, întârziere. Runa ne arată că viitorul depinde de o autoritate detașată care ne influențează decisiv, dar schimbările de astăzi ne obligă la evoluție. Practic, Halagaz ne arată că „nu mai merge așa”, fiind nevoie de transformări în ceea ce ne privește, dar și în zona societății. Astăzi, Halagaz ne spune că succesul va fi obținut după eforturi susținute, iar întârzierile sau posibilele blocaje sunt de natură să ne determine la introspecție pentru corectări. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.

Efectul transformator al runei se manifestă și în zona detoxifierii, aceasta fiind runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative, nedorite, ne susține în ruperea învățăturilor destructive și a viciilor, ne ajută în ideea distrugerii vechiului pentru creșterea noului. Renunțarea la toxicitatea din viața noastră va fi confirmată prin sentimentul de control și depășire a conflictelor, de armonizare cu lumea înconjurătoare. Este nevoie ca transformarea prin care trecem să fie spre folosul nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm cu defectele noastre.
Alături de Jera, runa Hagalaz ne arată, astăzi, debutul unei noi activități în domeniul material.

CITEȘTE ȘI: Spectacole, ateliere și evenimente stradale, la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret “Imaginarium”. Vezi programul

Jera este runa recoltei, care confirmă schimbarea, ciclicitatea, productivitatea, mișcarea, dezvoltarea inevitabilă. Runa Jera semnifică recompensă karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Din acest motiv, ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera nu poate veni decât după îndelungate eforturi ori după fapte bune. În mitologia nordică, runa reprezenta un fel de „cutia Pandorei” și era utilizată în theurgie (magie albă care are puterea de a stăpâni și dirija elementele naturii), pentru alungarea grindinei de către magii comunităților.

Astăzi, Jera ne anunță o remodelare interioară, înnoire prin distrugerea vechiului. Recompensele vor fi rezultatul anturajului în care ne-am găsit, fie că a fost vorba de dragoste sau de relații în societate. Răbdarea și corectitudinea noastre vor fi răsplătite dacă rămânem onești cu noi și cu ceilalți. Cu toate acestea, constrângerile vor fi impuse de situații asupra cărora nu avem controlul. Jera ne arată că lecția zilei este aceea de a accepta forțele destinului, iar împotrivirea în fața sorții poate aduce probleme. În ultima poziție, runa Jera ne spune că este obligatoriu, astăzi, să ne domolim impetuozitatea și viteza de acțiune.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne încurajează, astăzi, să privim cu seriozitate schimbările și amânările și să ne îndreptăm atenția asupra evoluției personale. Eforturile și perseverența în această direcție se vor solda cu rezultate concrete, iar ceea ce începem astăzi are șanse de materializare cu recompense. Runa Magica ne îndeamnă la precauție în relațiile cu cei din jur și în ceea ce privește așteptările din partea anturajului, schimbările pot fi neașteptate, așa că prudența ne va feri de frustrări.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii, privind creșterea pensiilor: “Propunerea va fi de cel puţin 10%”

Back To Top