Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

indiana jones
Categorie: Timp liber

 

• Actorul Harrison Ford, ajuns la 80 de ani, a avut o apariție surpriză la D23 Expo din California, un eveniment dedicat filmelor, unde a anunțat lansarea mult așteptatului „Indiana Jones 5”.
• Vizibil emoționat, Harrison Ford a lăsat de înțeles că va fi ultima dată când va juca acest rol.
• Care sunt actorii celebri alături de care îl vom vedea pe Ford.

Harrison Ford a avut o apariție surpriză la D23 Expo din California, un eveniment dedicat filmelor. Vizibil emoționat, el a fost aplaudat de mulțime.

„Vă mulțumesc că ați făcut din aceste filme o experiență incredibilă pentru noi toți. Sunt foarte mândru să spun că acesta este fantastic”, a declarat Harrison Ford pe scenă, arătând apoi către colega lui de platou, Phoebe Waller-Bridge, spunând: „acesta este unul dintre motive”.
Actorul a prezentat, la eveniment, un

din noua peliculă în care, la 80 de ani, l-a interpretat pentru a cincea oară, pe temerarul profesor de arheologie.

„Filmele Indiana Jones sunt despre fantezie și mister, dar, de asemenea, sunt și despre inimă. Avem o poveste grozavă de spus și un film care va rupe gura târgului. Asta este tot. Nu o să mă păcăliți din nou”, a mai spus actorul, citat de Variety. Astfel, starul a lăsat să se înțeleagă că acesta este, cel puțin pentru el, ultimul film din serie.

Alături de Harrison Ford, în „Indiana Jones 5” mai apar, printre alții, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas. Filmul va fi lansat lansat în 30 iunie 2023 și, deocamdată, nu a fost dezvăluit titlul celei de-a cincea părți.

Mai multe pe filmnow.ro

CITEȘTE ȘI: FILARMONICA PLOIEȘTI. Ceaikovski deschide Stagiunea aniversară 70

 

Back To Top