Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 14 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi în care nu vor lipsi provocările, dar vom avea protecția necesară pentru a trece peste toate greutățile, iar comunicarea va fi soluția tuturor problemelor.
• Thurisaz este runa care simbolizează arma zeului Thor, protecția divină, concentrarea și prudența.
• Runa Ansuz poartă semnificația înțelepciunii, reprezintă comunicarea sub toate formele ei, înțelepciunea zeului Odin.

Runa Thurisaz ne atrage atenția asupra dificultăților pe care le putem întâmpina astăzi, dar ne asigură și asupra sprijinului pe care îl avem din partea divinității. Deși există riscul unor evenimente dureroase și ni se cere disciplină, înțelegere, concentrare, runa ne arată vești bune, ajutor din partea unor persoane influente și chiar călătorii. Runa Thurisaz reprezintă în mitologia germanică ciocanul Mjolnnir, care era arma zeului Thor, considerat protectorul oamenilor și al bunurilor. Protecția oferită de această rună este asociată cu un noroc care vine pe neașteptate, sub forma unei surse neprevăzute de câștig. De asemenea, runa indică, astăzi, faptul că ne vom afla în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a culege roadele.
Thurisaz ne avertizează, că nu trebuie să ne „îmbătăm cu apă rece”, deoarece succesul nu va fi atât de facil. Este nevoie să ascultăm cu atenție sfaturile din jur și să fim prudenți pentru că vom avea de-a face cu adversari mai puternici din punct de vedere intelectual sau financiar.
Astăzi avem conexiune cu divinitatea, primim vești bune care anunță o schimbare și implică o decizie înțeleaptă, aflăm o sursă neașteptată de câștig. Important este să nu grăbim lucrurile. Thurisaz indică trecerea pe o nouă treaptă socială, cu toate avantajele ce decurg din aceasta.
Alături de Ansuz, runa Thurisaz ne avertizează că ar fi bine să luăm anumite decizii numai după consultarea unor persoane înțelepte sau experimentate în domeniul vizat. Thurisaz ne ajută în studiu și meditație, la autodisciplină, ținerea la distanță a dușmanilor și ștergerea unei situații rele.

CITEȘTE ȘI: Înălțarea Sfintei Cruci: Cea mai veche sărbătoare creștină, cu multe tradiții

Runa Ansuz reprezintă înțelepciunea lui Odin. Ea simbolizează o figură autoritară, un conducător, echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziunea, șamanul. Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie.
Apariția runei într-un tiraj indică faptul că putem acționa fără teamă, vom da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Atunci când are semnificația de sfat bun și onest, trebuie să avem în vedere că acesta poate veni fie de la o rudă mai în vârstă, fie chiar de la o persoană străină, de asemenea, vârstnică și înțeleaptă.
Runa Ansuz simbolizează comunicarea, harul spiritual dăruit de divinitate, ea ne indică fermitate în luarea deciziilor, sprijin altruist, capacități paranormale, decizii tranșante, unitatea cuplului, datoria, responsabilitatea, organizarea socială. Această rună reprezintă un talent deosebit, un dar divin, de obicei are legătură cu arta, poezia, oratoria.
Ansuz ne avertizează că, orice am face astăzi, nu trebuie să cădem pradă impulsivității, este nevoie să ne detașăm pentru a putea vedea cu adevărat problema de rezolvat și să rămânem modești.
Folosită ca talisman, runa Ansuz, invocă ajutorul oamenilor și facilitează cooperarea cu aceștia sau cu diferite grupuri din societate. Alătur de Thurisaz, recomandă o acțiune decisă împotriva adversarilor, pentru a putea obține succesul. În ultima poziție, runa Ansuz ne asigură că, prin puterea inteligenței și a intuiției dăruite de divinitate, avem șansa să ne ridicăm social, ameliorându-ne și situația materială, iar condiția principală este să ne stăpânim orgoliul și nepăsarea față de ceilalți.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne îndeamnă, astăzi, să analizăm de două ori înainte de a lua o decizie, să fim deschiși la sfaturile și indicațiile celor mai experimentați decât noi. Este momentul să fim disciplinați și să avem încredere în divinitate. Runa Magica ne atrage atenția, astăzi, să fim mai sensibili la nevoile celor dragi, să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea, empatia și toleranța față de cei din jur. De asemenea, prudența ne va ajuta pe tot parcursul zilei.

CITEȘTE ȘI: „Mai aproape de stele”, la Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești

 

Back To Top