Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Astrele ne oferă o zi cu tendința de contemplare, dar avem sentimentul unei schimbări, motiv pentru care ne aflăm în alertă.
• Deși întâlnim lucruri plăcute și simple, există riscul ca, pe parcursul zilei, să apară evenimente surprinzătoare, care ne iau pe nepregătite și pentru care vom avea nevoie de sfaturi de la cei mai înțelepți sau experimentați decât noi.
• Astrele aduc nevoia de atenție mai mare la detalii, scot în evidență situații pentru a fi rezolvate și chiar soluții inedite. Iată cum sunt influențate zodiile.

 

Berbec – Câștigurile materiale din eforturi proprii se materializează astăzi, astrele susțin zona financiară și materială, nevoia de stabilitate profesională, atenție la sănătate, mai ales în ceea ce privește digestia.
Taur – Sentimentul de visare, tendința de contemplare sau meditație este mare, nevoia de confort, împăcări și ameliorări în zona amoroasă, nevoia de tact, prudență la cheltuieli.
Gemeni – Astrele aduc o înclinație spre odihnă și accentuează activitățile intelectuale, entuziasm, inspirație mai ales în zona profesională.
Rac – Atenție sporită la sectorul financiar, nevoia de reorganizare a bugetului sau de identificare a unei noi surse de câștig, investițiile mari trebuie evitate, este favorizată comunicarea în relații și parteneriate.
Leu – Concentrare mare pe domeniul profesional, astrele susțin consolidarea imaginii publice și a statutului, posibile întârzieri financiare, răbdare și diplomație.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: THURISAZ și ANSUZ – Protecție și comunicare

Fecioară – Astrele susțin contractele și parteneriatele, rezolvări ale tensiunilor în relații, de evitat reacțiile impulsive și rigiditatea la locul de muncă.
Balanță – Tensiuni sentimentale și financiare, nevoia de prudență în comunicare și atenție la detaliile problemelor, de evitat orgoliile și criticile partenerilor.
Scorpio – Astrele avertizează asupra tensiunilor profesionale, senzația de nedreptate și posibile critici, de evitat deciziile luate la nervi și reacțiile impulsive provocate de orgoliu.
Săgetător – Solicitări numeroase de rutină la muncă, astrele favorizează manifestarea abilităților personale pentru rezolvări, atenție sporită la modestie și respectare legilor, armonizare în familie.
Capricorn – Creativitate debordantă, astăzi, idei multe, astrele susțin recunoașterea publică, posibile schimbări în ceea ce privește contractele, atenție mare la detalii din acte și la semnături.
Vărsător – Nevoia de siguranță în ceea ce privește partea materială a vieții, astrele susțin reorganizarea financiară și chiar asigurarea bunurilor, realism și chibzuință.
Pești – Astrele aduc solicitări profesionale, atenție la sfaturile și sprijinul din jur, nevoia de modestie și de acceptare a sugestiilor venite de la persoane capabile să ofere ajutor.

CITEȘTE ȘI: „Mai aproape de stele”, la Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești

Back To Top