Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 15 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi bună, în care învățăm să dăruim, dar și să primim, o zi bună pentru contracte, parteneriate și uniuni, vom primi călăuzirea și îndrumarea necesare pentru a lua cele mai bune decizii.
• Gebo este runa cadourilor, a darurilor, ea ne arată astăzi că este momentul să facem contracte, acorduri și să iertăm.
• Runa Raido reprezintă calea, drumurile, deplasările, dar și capacitatea noastră de a lua decizii, primim îndrumare și ni se confirmă valoarea drumului nostru.

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat. În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Astăzi, runa Gebo ne arată relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, cadou, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine.
Un singur pericol există legat de ziua de azi: ne supraveghem atent cheltuielile fiindcă putem deveni risipitori. Apariția runei ne atrage atenția că ziua se derulează cu o vibrație de afectivitate sau o participare afectivă a noastră la concretizarea planurilor pe care le urmărim.

CITEȘTE ȘI: Portarul Andreas Leitner a semnat cu Petrolul

Este urmată de Raido, care simbolizează călătoria fizică sau spirituală, schimbarea, progresul, cercetarea, căutarea. Runa Raidho avea drept corespondent material, un atelaj, respectiv carul în care se deplasa zeul Thor. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor sau tratativelor, demararea unei afaceri de comerț sau noutăți de la distanță. Începem un drum inițiatic, o nouă experiență de viață, o schimbare în bine, o conjunctură favorabilă. Runa arată că vom primi noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, vom ieși dintr-o dilemă sau ne vom schimba punctul de vedere asupra unei probleme. Este runa care simbolizează schimbarea în viața personală sau într-un parteneriat, divinitatea ne susține în tot ceea ce ne propunem, vom primi îndrumarea necesară pentru a lua cele mai bune decizii și pentru cele mai potrivite alegeri spre binele nostru.
Runa Raido ne arată că este momentul optim să începem orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem foarte inspirați și putem concepe strategia optimă. În pofida tuturor problemelor din prezent, ajungem la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. În ultima poziție, runa arată că drumul pe care mergem este cel potrivit pentru noi, că ne apropiem de țelul spiritual propus.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne încurajează, astăzi, să ne urmăm intuiția și ghidarea interioară. Este o zi în care generozitatea și empatia ne vor ajuta și vom fi recompensați cu recunoașterea calităților noastre, este timpul să îi protejăm pe cei dragi și să ne folosim contactele sociale care, acum, ne sunt utile. Runa Magica ne confirmă că ne aflăm pe drumul cel bun pentru împlinirea idealurilor noastre, este necesar doar să fim receptivi la schimbări, să fim optimiști și să avem încredere în calea spirituală abordată.

CITEȘTE ȘI: Palatul Culturii din Ploiești va fi consolidat și reabilitat cu finanțare prin PNRR

Back To Top