Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dance
Categorie: Timp liber

 

• Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează cea de-a XVII-a ediție a Concursului Național de Dans „Everybody Dance With Us”.
• Competiția se va desfășura pe secțiunile solo, duet și formație.
• Iată stilurile muzicale pe care vor dansa concurenții.

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizează cea de-a XVII-a ediție a Concursului Național de Dans „Everybody Dance With Us”.

Evenimentul se va derula exclusiv online pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, în perioada 17 – 19 septembrie 2022.

CITEȘTE ȘI: Cornelia Gherlan: „Îmi place dinamismul pe care îl creează liniile de forță ale tușelor”

La concurs vor participa formațiile de dans: „ONE DREAM” (Casa de Cultură a Studenților Brașov), „ROYAL DANCE ACADEMY CCS” și „X – TAZY” (Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj - Napoca), „FREAKS CREW” (Casa de Cultură a Studenților Craiova), „HOMETOWN DANCE” și „THE SKY” (Casa de Cultură a Studenților Iași), „M & M (Casa de Cultură a Studenților Sibiu), „NEW STEPS” (Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș), „ATLANTIS” și „UNIQUE” (Casa de Cultură a Studenților Ploiești).

Concursul se va desfășura pe secțiunile solo, duet și formație și pe genurile de dans: modern, contemporan, caracter, etno stilizat, show-dance, show-revue, dans sportiv, street dance şi open.

PROGRAMUL CONCURSULUI NAȚIONAL DE DANS „EVERYBODY DANCE WITH US”:

• SÂMBĂTĂ, 17 SEPTEMBRIE 2022, ORA 20.00: Prima seară de concurs;
• DUMINICĂ, 18 SEPTEMBRIE 2022, ORA 20.00: A doua seară de concurs;
• LUNI, 19 SEPTEMBRIE 2022, ORA 20.00: Festivitatea de premiere a Concursului Național de Dans „EVERYBODY DANCE WITH US”.
Succes!

CITEȘTE ȘI: Locuri fără taxă în oferta UPG Ploiești, la sesiunea specială de admitere

Back To Top