Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 18 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne aduce o zi plină de bucurie, în care ne manifestăm potențialul de creativitate, ne găsim echilibrul și progresăm, avem energie pozitivă, forță și sănătate pentru a ne duce la bun final acțiunile pe care le întreprindem.
• Ingwaz este runa capacității masculine de a crea, este progresia din energia masculine și creșterea forțelor, dar și legătura cu glia, realismul.
• Runa Sowilo ne confirmă, astăzi, reușitele, succesul, gloria, dar și vindecarea.

Runa Ingwaz ne arată creativitatea pământului, ea ne indică munca, productivitatea, stabilitatea, echilibrul și reprezintă piatra de hotar. Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția unea noi. Ingwaz ne arată că a venit clipa potrivită pentru a ne manifesta proiectele începute mai demult. Dacă lucrăm cu lumea noastră interioară, avem forța și capacitatea de a ne proiecta viitorul exact așa cum ni-l dorim, finalizăm cu succes proiectele la care lucrăm. De asemenea, runa Ingwaz ne arată că, în viața noastră, se apropie un eveniment „piatră de hotar”: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..

CITEȘTE ȘI: Ultima ora: Ploiestiul, desemnat capitala națională a tineretului

Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Runa ne arată, astăzi, că nerăbdare, tendința de a sări peste detalii sau etape, forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duc la un eșec garantat. Ca talisman, runa Ingwaz ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.
Este urmată de runa Sowilo, ce reprezintă Soarele și care ne indică succes, glorie, energie pozitivă, creștere, putere, activitate, fertilitate, sănătate. Sowilo este runa victoriei, ce reprezintă fulgerul energiei divine sau razele solare. Apariția ei într-un tiraj arată că învingem ușor toate obstacolele, întrucât ne bucurăm de sprijinul ierarhiilor celeste. Sowilo exprimă victoria obținută prin acțiune, hotărâre și asigurată de o mare vitalitate. Există forța necesară pentru depășirea obstacolelor și dificultăților în realizarea ideilor și dorințelor, avem entuziasm, generozitate, vindecare, mare putere de recuperare și vitalitate regăsită, dar și noroc. De asemenea, ne putem aștepta la preluarea unei responsabilități importante sau la recunoașterea capacităților noastre.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva unei tendințe de încăpățânare. Este nevoie să fim flexibili în fața schimbărilor și să fim pregătiți de orice noutate apare în viața noastră. Astăzi este nevoie să avem grijă la excese ți la dorința de a reuși prea repede. Tendința de grabă nu ne ajută, este nevoie să facem diferența dintre entuziasm și impulsivitate. Runa Magica ne sfătuiește și să avem încredere în noi pentru că succesul depinde de modul în care ne exprimăm calitățile fără să urmărim ambiții nemăsurate. Astăzi, ne încărcăm bateriile și redevenim puternici, în același timp nu ne lăsăm înșelați de aparențe pentru că nu tot ce este frumos este benefic pentru noi și riscăm să fim înșelați.

CITEȘTE ȘI: România are gaze la nivelul obligatoriu, pentru iarnă

Back To Top