Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 20 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată, astăzi, importanța comunicării și a stăpânirii impulsurilor agresive, vorbim cu atenție și suntem atenți la ceea ce transmitem, iar succesul va veni doar prin diplomația de care vom da dovadă.
• Ansuz este runa înțelepciunii, care ne încurajează să comunicăm, ne ajută să fim empatici și inspirați.
• Runa Mannaz ne îndreaptă atenția spre colaborări, relații, gândire socială și ne atrage atenția asupra parteneriatelor și toleranței față de cei din jur.Runa Ansuz reprezintă înțelepciunea celui mai mare dintre zei, Odin, ea reprezintă o figură autoritară, conducătorul, echilibrul dintre minte și corp, justiția, clarviziunea, șamanul. Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”. Apariția runei ne arată că vom da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Astăzi, runa ne avertizează că ar fi bine să nu așteptăm ajutor gratuit din jur, să ne bazăm pe forțele proprii. Runa Ansuz ne atrage atenția și asupra riscului de probleme din partea unor persoane egoiste sau va fi nevoie să renunță la dorințele noastre în favoarea interselor de grup. Este în pericol comunicarea cu ceilalți, așa că va fi nevoie să fim prudenți la interacțiunea cu cei din jur. Astăzi ne controlăm impulsurile și ne folosim „cu cap” experiența de viață, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică.
De asemenea, runa Ansuz ne mai indică, astăzi, că suntem prea pătimași în problema pe care dorim să o rezolvăm, și este important să rămânem modești.

CITEȘTE ȘI: Prețul la motorină și benzină va fi compensat cu 50 de bani timp de încă trei luni (surse)

Este urmată de runa Mannaz, soluția pentru dificultățile zilei, care semnifică omenirea și umanitatea, relațiile, gândirea socială. Simbol al omenirii în general și al omului în special, Mannaz exprimă generozitatea, prietenia, altruismul, solidaritatea umană, deschiderea către lume și interdependența cu societatea. Mannaz aduce confirmarea runei anterioare: este nevoie, astăzi, să privim dincolo de intersele personale, să îi acceptăm pe cei din jur cu bune și cu rele, să ne menținem sinceri și corecți, altfel vom atrage consecințe taxate imediat ale acțiunilor noastre. Runa Mannaz ne sugerează, astăzi, că suntem prea implicați în problemele pe care le avem de rezolvat. Runa ne avertizează și asupra riscurilor unui complex de superioritate sau de inferioritate care ne împiedică să vedem realitatea. Putem avea falsa impresie că o persoană sau un grup se amestecă în problemele noastre sau că abordăm interesele în mod egoist.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne manifestăm mai pregnant umanismul, generozitatea și toleranța față de ceilalți. Este nevoie să fim prudenți față de intențiile celor din jur, dar și empatici pentru a nu-i răni. Runa Magica ne atrage atenția asupra slăbiciunilor și defectelor noastre pe care este nevoie să le analizăm obiectiv, să ne înțelegem impulsurile și comportamentul. Succesul zilei va veni cu diplomație, toleranță, altruism, generozitate. Astăzi ne stăpânim critica excesivă a celor din jur.

CITEȘTE ȘI: Prețul pentru lemn de foc, plafonat la 500 de lei/mc

Back To Top