Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lemn de foc
Categorie: Economic
  • Coaliţia de guvernare a stabilit, luni, măsuri care vor fi adoptate pe durata sezonului rece.
  • Prețul lemnului de foc vândut de Romsilva populației a fost plafonat.
  • O altă măsură se referă la interzicerea exporturilor.

Coaliția a decis ca, pentru o perioadă de șase luni, prețul unui metru cub de lemn de foc comercilizat de Romsilva să fie plafonat la 500 de lei, potrivit surselor citate de News.ro.

”În contextul crizei energetice pe care o traversează Europa, precum şi a perspectivelor pe termen scurt şi mediu, constatăm o serie de creşteri artificiale ale preţurilor la majoritatea materiilor prime utilizate drept combustibil pentru încălzire. În România, peste 3 milioane de gospodării se încălzesc cu lemn de foc sau cu produse derivate. Considerăm că, atunci când categorii întregi de cetăţeni riscă să devină victimele unor creşteri de preţ nejustificate, în situaţii speciale şi pe perioade limitate de timp, statul are datoria să intervină şi să blocheze posibilitatea apariţiei unor astfel de situaţii. În prezent, specialiştii noştri lucrează pentru a stabili toate detaliile, pe care le vom prezenta în foarte scurt timp”, declara anterior ministrul Mediului Tánczos Barna, anunțând că este în lucru un pachet de măsuri. 

VEZI ȘI: Romsilva scoate la vânzare mai mult lemn de foc pentru populație

O altă decizie luată în Coaliție limitează temporar exportul lemnului de foc şi a produselor derivate pentru încălzire, în și în afara UE.

O altă decizie luată luni stabilește limitarea temporară a exporturilor lemnului de foc şi a produselor derivate pentru încălzire, în și în afara UE.

Back To Top