Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pompă benzină motorină
Categorie: Economic
  • Măsura compensării cu 0,5 lei/litru a prețului la carburanți va fi prelungită.
  • Decizia a fost luată luni seară, în Coaliție.
  • Varianta discutată inițial era ca, de la 1 octombrie, măsura să nu mai fie menținută pentru benzină, al cărei preț a scăzut sub 7 lei/litru.

Liberalii au propus ca măsura compensării prețului la carburanți, care expiră la finalul lunii septembrie, să fie menținută doar pentru motorină, dar PSD și UDMR s-au opus acestei variante, potrivit surselor guvernamentale citate de HotNews. Drept urmare, după discuțiile de luni seară, Coaliția a decis ca această compensare să fie acordată, pentru încă trei luni, în cazul ambelor tipuri de carburanți.

VEZI ȘI: După 1 octombrie, statul ar mai putea compensa prețul doar pentru motorină

Mecanismul implementat în perioada 1 iulie – 30 septembrie, care va fi prelungit, potrivit surselor guvernamentale, are un caracter opțional. Benzinarii care au redus prețul cu 0,5 lei pe litru, inclusiv TVA, primesc de la stat 0,25 lei pe litru, sub formă de compensare cu dările pe care le au de plătit la rândul lor.

Back To Top