Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 21 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată că astăzi ne ghidăm după responsabilități, disciplină și voință pentru a înainta pe drumul spre succes, trecem peste frustrări și avem nevoie de perseverență pentru a ne atinge scopurile.
• Tyr esre runa care ne indică fermitatea, dreptatea, curajul, autosacrificiul și forța, ea reprezintă calea războinicului cu toate calitățile acestuia.
• Runa Naudhiz ne indică posibile rezistențe și piedici, nevoia de a depune efort pentru a ne atinge țelurile, dar ne asigură că avem capacitatea de a reuși.

Runa Teiwaz sau Tyr reprezintă forța și implică toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister. Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Tyr ne încurajează la folosirea simțului practic, răbdarea și grija, voința de a ne tine departe de iluzii și de mărunțișuri. Runa Tyr ne arată, astăzi, succes în orice inițiative, o cauză nobilă abordată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. Greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.
Este urmată de runa Naudhiz, care indică necesitate, nevoia de umplere, sărăcie, dar și obstacole și frustrări, posibile piedici și amânări. Runa arată depășirea unui moment de criză cu răbdare și mare atenție, traversarea unui stres emoțional cauzat de faptul că dorințele noastre nu ne ajută în evoluție. Naudhiz apare ca o corecție a drumului personal, pentru echilibrarea dintre dorință, posibilitate și necesitate. Runa era folosită în magie pentru dobândirea înțelepciunii, a protecției față de entitățile ostile și pentru inițierea în misterele vieții și ale morții.

CITEȘTE ȘI: Pe pielea lor: 55 de magistrați s-au oferit voluntari să testeze detenția

Runa Naudhiz ne indică, astăzi, prevedere, perseverență, depășirea unor întârzieri sau obstacole, ea este simbolul unei perioade stresante, dar o bună mobilizare ne va ajuta. Deși sunt anunțate opțiuni limitate și situații incomode, imaginația și credința ne susțin, iar în ultima poziție, runa Naudhiz ne asigură că toate dificultățile se apropie de final.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, împotriva entuziasmului excesiv. Să nu ne aruncăm cu capul înainte și să judecăm înainte de a trece la acțiune. Să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal. Runa Magica ne arată că, deși atingerea scopurilor noastre ține doar de eforturi, va fi nevoie să schimbăm strategia de abordare. De asemenea, suntem îndemnați să „măsurăm de două ori înainte de a tăia o dată”, iar deciziile vor necesita o atenție mai mare la detalii.

CITEȘTE ȘI: Quiet quitting: Noua atitudine față de muncă a tinerilor

Back To Top