Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 22 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de secrete care ies la suprafață, reușim să ne explicăm rațional situații neclare și misterele se elucidează dacă ne menținem cu picioarele pe pământ.
• Perthro este runa magiei, a lucrurilor ascunse și a coincidențelor fericite, care ne arată norocul chior, dar și lucrurile ciudate.
• Runa Othala este cea care ne indică soluția pentru provocările zilei: realismul, capacitatea de a fi aici și acum, dar și desprinderea de mentalitățile învechite care ne-au ținut pe loc.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. În tradiția popoarelor scandinave, Perthro reprezenta înțelepciunea tuturor epocilor mitologice.
Astăzi, runa Perthro ne anunță că a sosit momentul propice pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat perspectivele. Deși cu un mare consum nervos și fizic, vom fi nevoiți să ieșim din imobilism și să abordăm direct dificultățile care ne-au făcut viața grea. Atenție, însă, Perthro ne avertizează că există pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice, așa că este indicat să ne limităm excesele și să fim raționali. Runa Perthro ne mai spune, astăzi, că există riscul de a ni se dezvălui secrete sau să apară o turnură negative a unor evenimente. Este nevoie să fim prudenți pentru că se anunță dezamăgiri produse de cei apropiați sau de prieteni, care pot avea și conotații materiale. Perthro ne mai arată și riscul depășirii premeditate a hotarului dintre bine și rău, potrivit legendei „ucenicul vrăjitor”, atras de folosirea fără măsură a propriilor sale forțe.

CITEȘTE ȘI: Troleibuze și tramvaie blocate pe traseele din Ploiești, la oră de vârf, joi dimineață

Este urmată de Othala, runa strămoșilor, a familiei, a moștenirilor și a încărcăturii genetice de la înaintași. Othala ne indică legătura cu pământul, posesivitatea materială, dar și capacitatea de a ne afla aici și acum, realismul. Runa Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp, ea este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Astăzi, Othala ne confirmă necesitatea de a fi raționali, dar ne și avertizează că încă suntem blocați de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ, sau că aspectele eronate ale trecutului sunt cauzele situației dificile pe care o întâlnim acum. Sentimentele sau situațiile frustrante vor, de fapt, să ne atenționeze că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățiile moștenite. Astăzi, runa Othala ne îndeamnă să ne rupem de ceea ce ne ține și ne face să trăim în trecut, să avem spiritul liber. Runa ne ajută să ne găsim punctul de sprijin al existenței.

 Sfatul runelor:
Runa Magica ne spune că nu este cea mai potrivită zi pentru a lâncezi. În ciuda momentelor nefavorabile, este nevoie să fim prezenți și să facem pași mici pentru evoluție. Runa Magica ne atrage atenția asupra problemelor trecutului, ne arată că fricile și frustrările vin din situații mai vechi pe care nu le-am rezolvat. Pentru a trece peste angoase, temeri și tensiunile care pot denature în conflicte, este nevoie să ne lăsăm spiritual liber, să ne schimbăm optica și abordarea problemelor și să avem o atitudine de răbdare și diplomație.

CITEȘTE ȘI: De ce au ales românii litoralul bulgăresc? Creșteri importante pentru destinațiile de la sud de Dunăre

Back To Top