Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 24 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care căutăm dreptatea, avem curajul să luptăm pentru scopurile noastre și să ne atingem adevăratul potențial privind prosperitatea.
• Tyr este runa justiției, a succesului în orice fel de conflicte, a dreptății și a aspectelor legale din viața noastră, care ne indică, însă, și o anumită doză de sacrificiu.
• Runa Fehu reprezintă blândețea, norocul, energia bogăției, care ne ajută să ne armonizăm nevoile fizice și cele financiare.

Runa Tyr (Teiwaz) este simbolul forței, al disciplinei, ea ne arată responsabilitate, autosacrificiu, conflictul, calea războinicilor, dar și un adânc mister. Tyr se referă mai ales la victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului, dar și dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat. Este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Runa Tyr ne îndeamnă să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor. Tyr ne arată că, uneori, ne lăsăm purtați de gânduri și nu mai vedem lucrurile importante din cauza mărunțișurilor. Este nevoie să ne desprindem de iluzii. Astăzi, runa Tyr ne asigură asupra succesului în orice inițiativă. Poate indica și faptul că suntem pe cale de a aborda o „cauză” pentru scopuri nobile, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. Greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă.

CITEȘTE ȘI: Peste 400 de ludoteci înființate în următorii doi ani, în localitățile în care nu există destule locuri în creșe sau grădinițe

Este urmată de runa Fehu, care simbolizează prosperitate, bani, karmă, bunăstare, armonizare cu nevoile fizice și financiare, scopuri, promovare, autocontrol, echilibrare. Fehu ne reamintește și că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice. Ne aduce la realitatea zilnică și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut. Runa Fehu se referă la câștigul material, dar, în plan superior, reprezintă și calitățile noastre morale. Semnificația cea mai des întâlnită pentru Fehu, mai ales atunci când se află în ultima poziție, este aceea a prosperității dobândite prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute. Deși semnificația inițială la popoarele nordice era aceea de gospodărie înstărită, acest sens a cunoscut un proces de abstractizare, ajungând să semnifice mai întâi averea, în general, și, ulterior, un om de caracter, care își câștigă bunăstarea prin muncă cinstită. Runa arată că se apropie zile de prosperitate, șansa unei cariere mai bine plătite, o investiție financiară care produce rezultatele scontate, sau răsplata pentru munca prestată anterior.
Astăzi, runa Fehu ne asigură că tot ce ne dorim acum se realizează cu ușurință, vom putea să prosperăm financiar și să obținem tot ce ne dorim. Este momentul să ne urmăm visurile, dar să nu uităm să îi ajutăm și pe ceilalți, dacă au nevoie de noi.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă asupra entuziasmului excesiv. Nerăbdarea este un prost sfătuitor. este recomandat să renunțăm la încrâncenare și orgolii, să fim mai destinși și să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal. Runa Magica ne spune că energia investită astăzi va fi urmată de recompense pe măsură.

CITEȘTE ȘI: Institutul Pantone: Ce culori purtăm în sezonul toamnă iarnă 2022-2023

Back To Top