Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 25 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi cu echilibru, stabilitate și loialitate, dar ne atenționează asupra iluziilor și a persoanelor care vor să profite de pe urma noastră.
• Ingwaz este runa productivității, care ne ajută să muncim concret, să avem progrese, iar proiectele făcute astăzi au mare potențial de dezvoltare.
• Runa Kenaz, deși indică protecția divină în probleme zilei, ne îndeamnă spunem sub semnul întrebării parteneriate pe care le suspectăm neloiale și să deschidem ochii la sacrificiile făcute numai în beneficiul celorlalți.

Runa Ingwaz este echivalentul creativității masculine, este o rună a pământului, care reprezintă muncă, productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia. Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedite. Ingwaz ne spune, astăzi, că a venit clipa când putem să ne ducem la capăt proiectele începute mai demult pentru că beneficiem de o energie de materializare. Ziua este benefică pentru lucrul cu lumea interioară, proiectarea planurilor de viitor și rezolvarea concretă a celor deja începute. Drumul bun este confirmat de depășirea conflictelor și de sentimentul de precauție în fața unor posibile schimbări „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere, ș.a.m.d..

CITEȘTE ȘI: Panică printre locuitorii unei comune din Prahova. Urși care umblă în "haită" pe străzi, în plină zi

Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Ingwaz ne atenționează asupra nerăbdării, a tendinței de a sări peste detalii sau etape, dar forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce la un eșec garantat. Ca talisman, runa Ingwaz ne reconectează corpul, mintea și spiritul la realitate.
Este urmată de runa Kenaz, torța, făclia, focul masculin care ne aduce vindecarea anxietăților, a depresiei și depășirea fricilor. Kenaz reprezintă înțelepciune, vedere interioară, soluție la o problemă, creativitate, inspirație, iluminare.
Runa Kenaz este o rună deosebit de benefică, fiind un indicator al puterii, energiei și forței. Pentru popoarele nordice, Kenaz simboliza elementul foc și căldura inimii. Apariția ei ne arată o protecție divină, dar astăzi, ea ne avertizează asupra riscurilor de încheiere nefavorabilă a unei acțiuni, un final nedorit, niște schimbări frustrante absolut necesare evoluției noastre sau, în concret, o ofertă sau o asociere dubioasă care trebuie refuzată. Runa Kenaz ne atenționează asupra unor sacrificii materiale numai în beneficiul celorlalți, risc de falși prieteni și de plată pentru greșelile acestora. Atenție, însă, și la o relație care ar putea să se încheie. Este momentul să ne desprindem de trecut și să începem noi proiecte.
Runa Kenaz ne mai spune, astăzi, să nu ne lăsăm pradă iluziilor, pentru că se pot solda cu o pierdere materială. În ultima poziție, runa ne asigură că este nevoie să avem încredere în divinitate pentru că beneficiem pe deplin de sprijinul Providenței, indiferent de primejdiile prin care s-ar putea să trecem.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra unei tendințe de încăpățânare. Situațiile și sentimentele nu sunt „bătute în cuie”, există tendința de a ne înșela și a ne lovi de neînțelegerea celorlalți. Runa Magica ne sfătuiește să ne bazăm pe intuiție și pe semnalele divinității atunci când situațiile în care ne aflăm nu sunt foarte clare.

CITEȘTE ȘI: Băiat în vârstă de 16 ani, dat dispărut în Prahova. Mama adolescentului a cerut ajutorul Poliției

Back To Top