Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astrele
Categorie: Timp liber

 

• Într-o frământare din cauza evenimentelor și schimbărilor care se succed cu o viteză uimitoare, astrele ne aduc tendința de a ne iluziona, de a idealiza situații și de a ne grăbi cu concluzii care poate nu sunt cel mai potrivite.
• Ziua aduce un suflu de înțelegere, conștientizare și este posibil ca mulți dintre noi să resimtă tocmai nevoia de a lăsa lucrurile să curgă, să evolueze în ritmul lor natural.
• Astrele aduc o vibrație de vindecare interioară și de conexiune cu divinitatea, ne simțim relaxați alături de cei dragi nouă și ne pregătim să conturăm noi planuri, mai ales că se apropie Luna Nouă care ne aduce conștientizarea schimbărilor din jur. Iată cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Astrele aduc tendința de asumare a mai multor responsabilități decât până acum, dar și materializarea rezolvării unor probleme care trenează de multă vreme, farmec personal și iubire.
Taur – Perseverența și claritatea gândirii duc la succes, însă atenție la eforturile depuse pentru că energia nu este la cote prea mari, intuiție bună, de evitat comparațiile cu alte persoane.
Gemeni – Confuzii în relații, realizarea unor aspecte subtile ale parteneriatelor, nevoia de diplomație și atenție sporită în comunicare, descoperire a potențialului personal, încredere mai mare în sine.
Rac – Astrele favorizează recompensele pe măsura eforturilor, nevoia de deschidere la oportunități, încredere mai mare în susținerea divină și flexibilitate la propunerile de parteneriate care apar astăzi.
Leu – Astrele aduc puterea de abordare a problemelor și a provocărilor cu toată forța interioară, oportunități noi în sectorul sentimental, tendința de idealizare a unor relații.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: INGWAZ și KENAZ – Atenție la iluzii

Fecioară – Astrele favorizează curajul și inițiativele, tendința de a depăși constrângerile, atenție la persoanele care impun reguli în sectorul emoțional și care sunt o sursă suplimentară de stres, nevoia de diplomație.
Balanță – Este momentul pentru atenție mai mare în zona emoțională, tendința de a analiza lumea interioară pentru clarificări, vulnerabilitate sentimentală, încredere mai mare în sine și în potențialul personal.
Scorpion – O zi în care lâncezeala produce întârzieri și amânări, astrele aduc în atenție nevoia de grijă față de sine, de recăpătare a încrederii personale, atenție la dovezile de apreciere din jur care duc la echilibrare.
Săgetător – Oportunități în sectorul amoros și dovezi de dragoste din partea persoanei iubite, de evitat ancorarea în problemele trecutului, susținerea partenerului aduce vindecare sufletească.
Capricorn – Astrele aduc tendința de mentalizare a oportunităților pe orice plan, ceea ce creează riscul de pierdere a ocaziilor frumoase, nevoia de comunicare, este recomandată evitarea criticii la adresa persoanelor apropiate.
Vărsător – Astrele favorizează parteneriatele și loialitatea, susținerea familiei și a prietenilor, încredere mai mare în recompensele meritate și nevoia de a fi răsplătit si apreciat de cei din jur.
Pesti – Astrele atrag atenția asupra nevoii de responsabilitate în privința deciziilor personale, de evitat sfaturile celor din jur și influențele celor care își dau cu părerea, o zi bună pentru intimitate și clarificări interioare.

CITEȘTE ȘI: Aur și argint pentru elevii prahoveni, la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

Back To Top