Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 26 septembrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne prevestește o zi în care vom traversa schimbări, ne vom deplasa pentru scopurile noastre și vom fi nevoiți să învățăm lecția răbdării.
• Eihwaz este runa care ne arată inițierea, ne conectează la forța divină, ne ajută să trecem cu ușurință peste transformări ale situațiilor, peste amânări neprevăzute și ne cere precauție.
• Runa Fehu ne garantează succesul material, prosperitatea, iar astăzi ne atenționează asupra unei tendințe de lăcomie.

Runa Eihwaz simbolizează Copacul Vieții, Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținând întregul univers cu cele nouă lumi ale sale. Eihwaz prevestește o creștere spirituală și intelectuală pentru care vom fi nevoiți să ieșim din zona de confort și să încercăm lucruri noi, dar care ne obligă și la prevedere, prudență, perseverență. Confirmarea că ne aflăm pe drumul cel mai bun pentru noi va fi sentimentul de eliberare și flexibilitate în relațiile cu ceilalți. Astăzi, runa Eihwaz ne îndeamnă să rezolvăm probleme neglijate prea mult timp privind situațiile dificile din perspectiva sintezei, să acceptăm că timpul duce la transformări. Este o zi bună și pentru a ne recunoaște adevăratele motivații care ne îndeamnă să acționăm. Runa ne arată traversarea unor momente dificile și necesitatea unei evaluări juste a dificultăților. Graba nejustificată ne poate duce la greșeli, iar prioritatea zilei este încercarea de a ne plăti datoriile de onoare față de cei pe care i-am nedreptățit.
Este urmată de runa Fehu, care simbolizeză blândețea, prosperitatea, banii, karma, bunăstarea, armonizarea cu nevoile fizice și financiare, autocontrolul și echilibrarea.

CITEȘTE ȘI: Centrul Dramatic Mythos lansează filmul „Urme în spațiul gol”

Runa Fehu ne reamintește că noi trebuie să ne asigurăm fizic și psihic împotriva provocărilor zilnice. Ne aduce la realitate și nu ne lasă să suferim după lucrurile imposibil de obținut. Rună a câștigului material, dar și al calităților noastre morale cele mai înalte, Fehu ne confirmă prosperitatea dobândită prin hărnicie și răbdare, datorită eforturilor susținute.
Aspectul pozitiv al acestei rune, bunăstarea, poate lua o extremă periculoasă, și anume lăcomia. Runa Fehu ne avertizează să nu ne aruncăm la investiții sau la cheltuieli care ne depășesc posibilitățile, să ne controlăm dorințele și banii cu înțelepciune. Astăzi, Fehu ne atenționează supra riscului unor situații confuze și dubioase sau a unor amânări.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, asupra lecției răbdării, întrucât ne mai așteaptă o importantă întârziere, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent. Este nevoie să privim cu prudență situațiile zilei și să perseverăm atunci când avem impresia că eforturile noastre nu au rezultatele dorite. Runa Magica ne spune că va urma un câștig material substanțial, în pofida celor care ne împiedică sau a conjuncturii momentane nefavorabile.

CITEȘTE ȘI: Shrinkflation și în România: Cum suntem păcăliți la cumpărături

Back To Top