Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 21 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi cu realizări, succesul și recunoașterea sunt atinse cu stabilitate și echilibru, progresăm și creștem în interior.
• Wunjo este runa bucuriei, a plăcerilor și a binecuvântărilor, ne arată sănătatea mentală, râsul, zâmbetele, buna dispoziție, gloria.
• Runa Ingwaz este simbolul fertilității masculine, ea ne indică un potențial de progresie bazat pe prezență, rațiune și realism.

Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei ne indică o rezolvare benefică a oricărei situații și trimite la conotație pozitivă a oricărei acțiuni sau stări. Tradițiile spirituale nordice asociază semnificația ei cu forța cosmică reprezentată de soare, este o rună pozitivă și stabilă. Astăzi, runa Wunjo ne arată forță psihică, inspirație divină, extaz, calea către țelul spiritual, victorie datorată tăriei de caracter, sănătate perfectă, ameliorări în toate domeniile de viață. Este runa prevestitoare de armonie în toate aspectele vieții noastre. În această perioadă, este bine să ne facem noi prieteni, să pornim noi parteneriate pentru că vedem foarte clar scopurile. Runa Wunjo ne mai spune, astăzi, că vom avea succes în orice întreprindem, motivații, impulsionare.

CITEȘTE ȘI: Idei pentru Halloween. La Zoo Bucov, cei mici se vor costuma și vor spune povești de groază la lumina lanternelor

Este urmată de Ingwaz, runa pământului, care ne indică productivitate, stabilitate, echilibru, legătură cu glia, dar și potențialul masculin de fertilitate, creștere, progresie. Simbol al pietrei de hotar, Ingwaz anunță sfârșitul unui segment și începerea altuia, finalizarea unui capitol existențial și pragul unui nou start, sfârșitul unei faze mai vechi din viață și apariția uneia inedite. Ne ducem la capăt proiectele începute mai demult și, cu răbdare, toate ideile ni se materializează. Runa Ingwaz ne indică nevoia de a lucra cu lumea noastră interioară, de a ne proiecta viitorul așa cum ni-l dorim. Este momentul să ne concentrăm pe scopurile deja începute, ne ferim de conflicte și ne înarmăm cu precauție. Ingwaz semnifică o finalizare cu succes a unui proiect aflat în realizare sau apropierea unui eveniment „piatră de hotar” în viața noastră: un parteneriat, căsătorie, nașterea unui copil, o nouă locuință sau un nou loc de muncă, o nouă afacere. Există un singur aspect negativ, legat de blestemul misticului: o persoană care se închide în lumea ei interioară ajunge să se izoleze de realitate și să se simtă singură și tristă. Runa Ingwaz ne avertizează asupra nerăbdării, dar forțarea demersului firesc al evoluției lucrurilor duce la un eșec.

Sfatul runei:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să fim deschiși la cei din jur și la oportunitățile care apar, binele pe care-l facem altora se întoarce înzecit pe toate planurile (profesional, familial, amoros) și vom reuși să învingem toate obstacolele. Runa Magica ne avertizează asupra unei tendințe de încăpățânare, dar ziua stă sub semnul schimbărilor, așa că va fi nevoie să avem înțelegere față de situațiile din jur, să fim echilibrați și realiști.

CITEȘTE ȘI: Câmpina: Muzeul Hașdeu va fi redeschis pentru public

Back To Top