Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro conjuncturile zilei reflectă preocuparea noastră mult mai intensă pentru muncă, pentru detalii, ordine, curățenie, ne relaxăm destul de greu și preferăm să fim în priză pentru terminarea sarcinilor, avem o doză de severitate motiv pentru care suntem avertizați să fim mai puțin critici.
• Ni se clarifică dorințele de armonie, bună dispoziție, echilibru, tindem către stabilitate și ne dezvoltăm progresiv, descoperindu-ne forța interioară pe măsură ce depunem eforturi.
• Astro vibrația de astăzi ne dă tendința către determinare și forță în reacții, emoțiile se află și ele la cote mari, așa că ține numai de noi cum ne vom stăpâni impulsurile pentru a direcționa evenimentele către reușite sau către conflicte. Iată cum sunt aspectate zodiile.

Berbec – Tensiuni profesionale care, dacă vor fi depășite, duc la adevărate reușite, astro aspectele arată posibile distrageri și aglomerare de solicitări, atenție la eforturile prea mari pentru că sănătatea este vulnerabilă.
Taur – Schimbări neprevăzute în zona afectivității și a colaborărilor, dezvăluiri de interese nesincere, tendința de nehotărâre, clarificări pe termen lung.
Gemeni – Multe frământări și îngrijorări privind stabilitatea materială, astro influențele vizează instabilitatea în zona profesională, nevoia de introspecție și de clarificări sufletești.
Rac – Atenție sporită la calcule, detalii și comunicare, de evitat dezvăluirile intențiilor personale, astro conjuncturile arată receptivitate scăzută din partea celor din jur, așa că este o zi în care se cere sinceritate și claritate în toate activitățile.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: WUNJO și INGWAZ – Succes cu stabilitate

Leu – Prudență în zona financiară, de evitat cheltuielile și investițiile, negocierile nu sunt susținute, astro aspectele zilei arată risc de pierderi așa că este necesară atenția mai mare la detalii.
Fecioară – Sentimente de insecuritate, astăzi, mult dorita stabilitate este afectată de astro influențele zilei, de evitat criticile și conflictele în comunicare, schimbări neașteptate în parteneriate, care se dovedesc bune.
Balanță – Blocajele din trecut ies la suprafață prin emotivitate intensă, recunoașterea sensibilităților și a vulnerabilităților interioare, concentrare numai pe priorități și urgențe, de evitat sarcinile lungi și repetitive.
Scorpion – Astro conjuncturile se reflectă mai ales în zona parteneriatelor și a colaborărilor, prudență în comunicare și atenție sporită la dedesubturile contractelor, dezvăluiri de intenții ascunse, de evitat promisiunile.
Săgetător – Evenimente neprevăzute în casă ori în familie, distrageri de la sarcinile profesionale, nevoia de calm și diplomație în fața autorităților, concentrare pe urgențe.
Capricorn – Astro influențele se manifestă mai ales în comunicare, rigurozitate mai mare în mesajele transmise, atenție sporită la tehnologia din jur din cauza riscului crescut de defecțiuni și accidente, de evitat călătoriile.
Vărsător – Îngrijorări financiare, astăzi, evenimente neprevăzute în zona banilor, gestionare ingenioasă a bugetului personal, avertizarea astro este de calm și stăpânire a impulsurilor, concentrare mai mare pe soluții.
Pești – Emotivitate crescută, sensibilitate mare la orice eveniment, astro sfatul zilei este concentrare mai mare pe forțele proprii și evitarea încrederii în promisiunile oferite astăzi de cei din jur.

CITEȘTE ȘI: Idei pentru Halloween. La Zoo Bucov, cei mici se vor costuma și vor spune povești de groază la lumina lanternelor

Back To Top